Închide

Ce vrei să cauți?

La Cosmote, o tabletă la abonament este mai scumpă decât la liber, iar asta mă inspiră

Mi-a arătat azi un prieten o greșeală (cred eu) pe site-ul Cosmote, unde o tabletă cumpărată cu un abonament Connect Unlimited 10 (pe 12 luni) este mai scumpă decât dacă o cumperi la liber, fără abonament. Prima reacție a fost să râd și să fac bășcălie de ei, dar apoi m-a lovit o idee:

Cum ar fi ca un operator de telefonie mobilă să comunice că toate terminalele sunt mai scumpe la unele dintre abonamentele lor pentru că abonamentele respective și serviciile lor sunt mult mai bune și avantajoase decât celelalte de pe piață.

Acu’ nu vă imaginați să fie o diferență mare, cum este cea din greșeala celor de la Cosmote, să fie cu un leu mai scump iPhone-ul la abonament decât la liber, iar dacă tragi linie la sfârșitul celor 12 luni să îți dai seama că ai ieșit mult mai ieftin decât dacă îl luai cu 500 de lei mai ieftin de la alt operator, unde abonamentul era mai scump și avea aceleași opțiuni. Să existe un fel de ofertă exclusivistă așa, nu știu.

Ok, bine, iar am luat-o razna pe câmpii cu sticla de Jack în mână. Mă întorc la treaba. Pa! :)

cosmote-tableta-la-abonament

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. tabletele/smartfonurile sunt principalul motiv al optarii clientilor pentru abonament. altfel, ofertele de pe cartela sunt cel putin la fel de bune, oferind de cele mai multe ori mai multe minute incluse.

    la abonament diferenta in proportie de 90 % o face device-ul dat gratuit sau cu un discount mare fata de pretul din piata.

    prin urmare, asta e painea lor si nu vad cum ar renunta la ea, indiferent de strategie

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: