Să desfaci o bere fără desfăcător ar trebui să fie o lecție de supraviețuire berară pe care să o știe orice bărbat. Adică e păcat să te intersectezi cu o sticlă de bere bună și rece, iar capacul de pe buza sticlei să fie “Zidul Berlinului” dintre tine și lichidul magic.

Tocmai d-asta s-a gândit Skol să pună blogosfera la încercare, să vadă cum ne descurcăm în situații limită. După Petreanu, Arhi, Cismaru, Vasile și Eftimie, a venit rândul meu să mă descurc în arta desfăcutului unei beri cu 100% malț. Frate de sticlă mi-a fost Julius, care a expus poetic situația critică în care ne aflam, iar eu am fost băiatul cu sculele și soluția.

Ce a ieșit vedeți în clipul următor și dacă vă place, nu vă sfiiți să-i dați un like:

Ori bem bere, ori bem bere!

Un adevărat băutor de bere nu lasă niciodată o bere bună să se încălzească, în special una cu 100% malț! :) Tocmai pentru că-mi știe pasiunea pentru bere, Skol Romania m-a provocat să desfac două beri fără desfăcător, alături de Julius de la Daily Cotcodac. Vedeți ce a ieșit în clipul următor:Ori bem bere, #OriBemBere! #Skol

Posted by Mariciu.ro on Thursday, 24 September 2015

 

Articolul de față face parte din campania “Skol – Ori bem bere, ori bem bere”, care atrage atenția asupra faptului că o bere de calitate o desfaci cum vrei tu, o bei cum vrei tu, important e să te descurci și să nu lași niciodată berea să se încălzească. Până la urmă e păcat de malțul ăla 100% prezent, nu? :) 

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Merge și cu dinții, dacă riști. :))

  • #2

   @Adi, merge, după care faci o programare la dentist. Asta dacă nu ești Arhi și ai dinți din titanium. :))

 2. #3

  Am facut si eu un video cu 14 metode de desfacut berea. ? https://www.youtube.com/watch?v=mQWmEQ3QDEE
  Si inca unul mai aparte,
  Cum sa Bei dintr-o Sticla de Bere Fara sa-i Scoti Capacul!?
  https://www.youtube.com/watch?v=fBJdaZPNiN8&t=10s

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.