Închide

Ce vrei să cauți?

Cum se desfăşoară un festival de film în cartierul Bucureştii Noi…

Știrea aici.

Un festival de film din Bucureşti a fost pentru câteva clipe gazda unor scene de groază. Mai multe persoane necunoscute înarmate cu săbii şi bâte au băgat spaima în spectatori. Nu au rănit pe nimeni, dar au tăiat un cablu şi au oprit vizionarea filmului.  

Pe ecranul amplasat în în Parcul Bazilescu rula filmul “Eu când vreau să fluier, fluier”. Nici nu începuse bine pelicula, că mai mulţi indivizi au venit cu bâte şi săbii peste spectatori.

Bărbaţii înarmaţi au tăiat un cablu şi i-au lăsat pe spectatori în beznă.

Festivalul de film din Parcul Bazilescu ar trebui să ţină până pe 31 iulie asta dacă organizatorii nu vor decide să-l anuleze.

.

Să mai ieşi în parc, române, să îţi iei nevasta şi copilul şi să te duci la festivalul de film în aer liber din Parcul Bazilescu…

.

Eu în locul poliţiei.. îi scoteam pe toţi din cuiburile de sute de mii de euro “munciţi” şi îi legam de copaci în parc, după care puneam pe repeat un filmuleţ de promovare nazist,  de douăzeci de ori.. până învăţau germana.

.

Dar normal că nu se va face nimic din moment ce fratele preşedintelui s-a înrudit cu interlopii iar preşedintele e de părere că 99% din români ascultă muzica “spărgătorilor de festivaluri de film”…

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    …cheia marilor succesuri! nu? :)

  2. Au zis aia :ma vere..acilisea cu film cu prostii d’astea..slabut.Am vazut eu un film cu Bruce Lee cand cu el manuta maevra o sabioaca.Hai sa ne distram putin cu prostii astia”

    Janghinee…

Adaugă comentariu