Închide

Ce vrei să cauți?

Discrepanţe…

Ştiu că nu pot veni cu nimic nou într-o discuţie despre discrepanţele din societatea românească,  mai mult ca sigur cu toţii am văzut la semafor, cel puţin o dată, o maşină de sute de mii de euro lângă o căruţă (motorizată sau nu). :) Dar totuşi am văzut ceva astăzi în Sun Plaza ce m-a mişcat suficient de mult încât să îmi consum câteva minute pentru această postare.

Sun Plaza se comportă ca orice mall care se respectă sau care cel puţin face asta în primele luni de la deschidere, etalează o aromă de fresh combinată cu lumini, palmieri pe care nu ai voie să îi atingi, lux şi vânzători care te întâmpină cu un zâmbet înaintea salutului. Ei bine, în timp ce mă îndreptam spre locul unde aveam treabă mi-a sărit în ochi o uşă deschisă şi cum în general orice uşă deschisă merită explorată fie chiar şi cu o privire în treacăt, asta am făcut şi eu. După acea uşă nu mai erau placaje din rigips frumos colorate şi beculeţe cu lumină albă, ci doar o încăpere mică, întunecoasă şi cu pereţi nefinisaţi. În acel spaţiu mic era un tip la vreo 50 de ani, probabil era paznic (zic asta datorită uniformei negre şi căciulii marcă înregistrată a paznicilor) care servea pe o cutie prăfuită, cu o poftă greu de imaginat, un parizer cu pâine.

Aşadar într-un loc în care mirosul McDonald’s-ului şi KFC-ului de abia dacă te lasă să poţi face shopping un om al cărui salariu este cât 40 de meniuri de la Mec (cu oferta asta nouă) servea clasicul “vapor cu parizer”. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Discrepențele sunt normale în orice societate și vor exista mereu.

    Numai că proporții gen 300 de bogați și 5 milioane de săraci lipiți pământului nu sunt „sănătoase”.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: