Închide

Ce vrei să cauți?

10 locuri unde ar putea fi Kim Jong-un

Probabil ați auzit că fiul iubit no.1 al poporului nord-coreean este dispărut de ceva vreme. Unii zic că și-a făcut nu știu ce operație, alții zic că este arestat la domiciliu și că sora lui conduce țara. Eu am altă teorie. Mă rog, am alte teorii, cam zece la număr, unde ar putea fi dârlăul:

1. La o bere cu câștigătorul premiului Nobel pentru literatură de anul acesta.

2. Într-un beci al sediului de campanie PSD, unde îi face texte de Facebook lui Victor Ponta.

3. A alunecat pe o flayer de propagandă și a căzut în cușca plină cu câini, pe care îi ține la îndemână când vrea să mai scape de o rudă trădătoare.

4. Și-a luat Fifa 2014 și s-a închis în casă.

5. A descoperit seria M.A.S.H. și o reproduce cu actori nord-coreeni.

6. Lucrează în secret la o versiune comunistă a shaormei cu de toate: un sfert de lipie, miros de carne de pui lătrător și sos de soia.

7. I-a făcut o vizită surpriză lui Cioacă la pușcărie. Polițiștii jură că l-au văzut intrând în sala de vizite, dar nu au nicio idee ce a făcut Cioacă cu el.

8. A băut prea mult must. Știți cum e…

9. L-a omorât pe PSY și i-a luat locul.

10. Într-un tren aparținând CFR-ului, care circula pe ruta București-Constanța, dar care a ajuns din greșeală în Coreea de Nord după ce a făcut dreapta la Fetești și stânga undeva prin Bulgaria. Mecanicul nu și-a dat seama de eroare pentru că este obișnuit să facă o eternitate până la destinație.

kimjongun e aici

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. L-a mâncat Oana Roman și pe ăsta?

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: