Închide

Ce vrei să cauți?

Două locuri unde am fost ieri-seară…

Fiind sâmbătă seara am simţit că nu e de stat în casă, aşa că am ieşit în jungla numită Bucureşti, cu riscul de a sparge bani. Am început cu o masă copioasă la Excalibur, cel de pe strada Academiei, unde am rămas cu câteva amintiri:

Oricât de mult am insistat (şi credeţi-mă că sunt mai insistent ca o babă care vrea un scaun în autobuz)  nu am reuşit să primesc o masă mai bună.

Unii semeni de-ai noştrii, trecuţi de treizeci de ani, au venit cu plozii după ei, copii cu vârsta cuprinsă între patru şi şapte ani, care au făcut o gălagie demnă de o petrecere de manelişti. Copii care au reuşit să dezvolte în mine o latură atât de sadică încât m-am bucurat când a căzut unul dintre ei. Nu vă imaginaţi că s-au liniştit, au continuat să facă raliu printre mese şi scaune, încât la un moment dat îmi imaginam ce ar fi facut Basescu, el ştie cel mai bine ce trebuie să îi faci unui copil care te deranjează. :)

Servirea atât de greoaie încât la un moment dat am ajuns să îmi comand două carafe de vin deodată, de frică să nu rămân în pană. Cât despre actorul secundar numit mâncare.. a venit la o oră după ce am comadat-o.

Oamenii care se ocupă de administrarea localului chiar au “prinţipuri”.. au refuzat să îi dea o masă  lui Gabriel Cotabiţă, pe motiv că toate erau ocupate, cu toate că omul a transpirat încercând să obţină una.

Vinul casei a fost roşu-demi-sec-şi bun încât am băut cu halba de un litru, mâncarea a fost şi ea bună. :)

M-am pilit binişor, am râs serios cu gaşca formată din (în ordinea numărului de pe tricou) Raluca, Lorre, Ioana, Cristina şi Bogdan încât am reuşit să igonorăm grădiniţa de stat (sau din contră, cum zice un jingle de la Guerrilla) de lângă noi.

Au avut şi număr artistic cei de la Excalibur.. nişte băieţi (ce nu aveau încă drept de vot) şi nişte fete (de le înlocuiau cu succes pe fetele de 50 de ani din “Sex and the city”) au dansat pe muzică medievală.. moment în care copii stăteau pe loc şi tăceau.. yeeeee :).

După aventura medievală am plecat cu destinaţia Bordello’s, unde nu am găsit loc, deloc.

Am ajuns în Pub 41, un pub cu muzică bună, la etajul 1 într-o casă pe strada Smârdan la numaru’.. exact 41.

Servirea bună, canapele mari din piele în camere mari şi foarte bine aerisite.

Jagermeister + energizant rullz :)

De precizat că am ajuns cu bine acasă..

Voi pe unde aţi “cheltuit” seara de sâmbătă?

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. janis pub, cluj napoca.

Adaugă comentariu