Sâmbătă am avut ocazia de a urca la bordul Jameson Bus. Un loc magic în care ţi se fac nişte combinaţii de whiskey cu diverse sucuri de te crezi mai irlandez decât Colin Farrell.

 

De fapt, tot procesul de “irlandizare” începe în momentul în care urci în autobuz. Eşti invitat în zona de jos a autobuzului (el fiind oarecum supraetajat) unde ambasadorul Jameson, Cosmin Lupan, te lămureşte “cu ce se bea” brandul cu pricina.

 

Acolo am aflat că motto-ul familiei Jameson este “Fără frică” (lucru confirmat şi de reclamele alea pe care le-am postat acum câteva săptămâni), am înţeles (în mare) procesul prin care apare minunăţia asta de licoare – numită whiskey şi am participat la un “blind whiskey tasting” – o experienţă interesantă prin care înţelegi practic cu ce se diferenţiază irish whiskey-ul Jameson de scotch-ul Johnnie Walker şi de bourbon-ul Jack Daniel’s.

 

După această mică lecţie de istorie a băuturilor tari am trecut la următorul nivel, unde am testat trei dintre cele mai cunoscute cocktailuri Jameson (cu Sprite/ 7up, apple şi cranberry).

 

Din păcate Jameson Bus şi-a terminat treaba în Bucureşti dar îşi va deschide uşile şi în Iaşi pe 11 şi 12 septembrie, Cluj pe 13 septembrie, Sibiu pe 14 septembrie şi în Timişoara pe 15 septembrie.

 

Mai multe detalii găseşti pe pagina lor de facebook.

 

Uite şi câteva poze făcute de mine:


[nggallery id=54]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.