Nu știu cât de disperat după autograful Cucoanei Gaga să fii încât să uiți că în preajma ei sunt niște bodyguarzi al căror deloc simplu job este să îi protejeze și cel mai mic fir de păr al perucii.

 

Adică, totuși, tipa asta nu este Fuego să aibe fane octogenare care plâng la colinde de Crăciun. Gaga are niște fani cel puțin la fel de ciudați ca ea, mulți dintre ei fiind în stare să o muște de ureche și să o rupă la fugă cu ureche cu tot. Este normal ca bodyguarzii să reacționeze violent când un nene voluminos, purtător de șapcă, țâșnește cu mâinile întinse spre ea.

 

Până una alta, mie mi s-a făcut milă de el când am văzut că l-au întins vlăjganii ăia pe tot geamul intrării în Hilton și cum stătateau cu piciorul pe el precum Țiriac pe un mistreț proaspăt vânat.

 

Poftim clipul:


sursă video

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. L-au luat chiar foarte frumos pe om. L-au imobilizat si nu l-au ranit. Niste bodyguarzi romani l-ar fi batut pe saracul om de nu ar fi stiut ce e cu el dupa!

  • #2

   @Adrian, sunt curios cum ar fi reacționat niște jandarmi români. :))

 2. ce distrus. pt ce dreacu as vrea autograf de la mizeria aia de lady Caca. bleah..

 3. l-au imobilizat ca la carte, Gaga ar trebuie sa fie norocoasa ca are asemenea bodyguarzi, totusi cum sa fii atat de disperat dupa un autograf?

 4. Si mai este si om in toata firea.

  O intrebare, am vazut la stiri; De ce sa incepi a plange ca ai luat un autograf de la doamna gaga?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.