Închide

Ce vrei să cauți?

Finala Europa League – încă o vacă de muls în familie

Mi-a atras atenţia faptul că astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru finala Europa League din 9 mai 2012. Mi s-a părut puţin suspect să se vândă 20.000 de bilete cu atâta timp înainte de meciul propriu-zis.

 

Mai ales că pe site-ul care le vinde, în exclusivitate, erau nişte reguli ciudate care m-au pus pe gânduri.

 


 

 

Dacă după ceva research m-am liniştit şi am realizat că toată treaba este pe bune (cu tot cu restricţiile ei ciudate). Totuşi, am aruncat un ochi peste activităţile pe care le are compania ce deţine siteul: BileteFotbalOnline.ro, mai exact, Danco Pro Communications:

 

 

Ei bine, am dat peste câteva articole care m-au lămurit instant despre combinaţiile pe care le are respectiva companie cu statul român.

 

Băieţii deştepţi de la Danco Pro Communications se ocupă de transportul cu avionul pentru mai toate instituţiile statului…

 

“Marea lovitura o da insa Danco Pro, in asociere cu Olimpic International,  prin semnarea unui contract cu Ministerul Apararii, in luna septembrie, in valoare 1.370.167 euro. Cele doua firme asigura biletele pentru militarii romani care calatoresc spre 97 de destinatii externe. Bani frumosi castiga Danco Pro, in asociere cu Olimpic International  si din  vanzarea de bilete de avion functionarilor din Ministerul Justitiei. Cele doua societati incheie pe 11 martie un contract cu functionarii din Justitie in urma unei licitatii publice in valoare de 2.465.520 de lei pentru “transport pasageri intern si extern”. Aceeasi firma mai semneaza, un contract pe 3 mai cu politistii de la IGPR, in suma de 400 000 de lei, prin negociere directa “pentru situatii de extrema urgenta survenite in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta”

 

Lejer!


Acu’, dacă tot s-a mai ivit o vacă de muls, băieţii care iau deciziile acolo sus au decis ca ţâţele vacii să nu fie atinse cumva de mâini străine şi să o dea tot în familie. Hai că biletele de avioane şi de sejur merg de minune cu alea online la fotbal.

 

Măcar de aveau şi ei site-ul firmei funcţional…

http://www.google.ro/#hl=ro&cp=12&gs_id=z&xhr=t&q=www.dancopro.ro&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=www.dancopro&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=c413f6000465313a&biw=983&bih=734

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu