Există un flăcău în lumea asta care a ajuns acolo unde nimeni nu a ajuns vreodată în jocul Pac-Man, nici măcar creatorii jocului nu au ajuns acolo.

În 1999 tipul respectiv a jucat timp de 45 de ore Pac-Man și a ajuns la nivelul maxim al jocului, 256, strângând 3.333.360 de puncte. Evident, asta cu o singură viață la purtător.

Mi s-a părut fascinant faptul că la nivelul 256, jocul nu mai are suficientă memorie cât să îți arate harta completă, așa că harta îți apare doar pe jumătate, cealaltă jumătate fiind formată din tot felul de caractere. Nici măcar creatorii jocului nu știau de eroarea asta.

Ca fun fact, jocul nu îți livrează niciun mesaj cu felicitări când îl termini. De fapt, îl termini murind pentru că, după ce mănânci toate bulinele alea, nu te mai trimite la un nivel superior și nu ai de făcut altceva decât să lași o fantomă d-aia colorată să te mănânce. Asta pentru că creatorii jocului nu s-au gândit niciodată că se va găsi un nebun super-talentat dispus să joace încontinuu 45 de ore Pac-Man.

După reușita asta, individul nostru a primit titlul de “video game player of the century”. :))

Aruncați un ochi pe clipul cu toată povestea:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Doar 7 tipi au trecut de joc. 7 despre care se știe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.