Am zis că o să dau săshici și în scris localurilor pe care le vizitez, așa că mă țin de cuvânt și îndosariez aici pe blog și experiența gastronomică pe care am avut-o la Caju by Joseph Hadad. Nu de altceva, dar Ghidul Ionescian al Localurilor nu se completează singur și chiar am fost urecheat de distinșii membri ai #IONESQUAD-ului că nu le mai recomand locuri blanao de mers.

Așadar, am fost cu Ioneasca din dotare la Caju by Joseph Hadad. Eu eram chitit pe burgăraș, asta pentru că îmi fusese recomandat de cineva, Ioneasca era chitită pe un vin bun. #MamaLuGeorgiana, #GeorgianaBea!

Cum a fost?

Păi. Burgărașul primește 4,5 săshici. Chiflă decentă, carne foarte bună dar cu o textură ca de pastă așa și ai o senzația ușor ciudată când o treci prin “mașinăria dentară de tocat mâncare”.

Eu mi-am luat un burgăraș interesant care avea, pe lângă carnea de vită, și carne de rață. Pe lângă asta, mai merită menționat și ardeiul copt din compoziția burgărașului, chiar îi dă un gust bun rău. Cred că la chiflă ar mai avea de lucrat, în rest ingredientele sunt magice.

Vita pe care și-a luat-o Georgiana a fost foarte fragedă, iar sosul în care a fost ținută era bestial. Georgiana susține că minunăția comandată este cea mai bună vită pe care a mâncat-o până acum într-un restaurant. Nu sunt cunoscător, nu mă bag, man! Eu sunt cu Sfinții Burgărași, îmi văd de chifla mea.

Desertul?

Beeeestial! Eu mi-am luat un Parfait atât de legendar încât cred că a fost menționat la un moment în Iliada și Odiseea și Eneida. Ioneasca și-a luat un Tiramisu cu cremă de cocos care nu arăta deloc a Tiramisu, dar care avea un gust de tip explozie de fericire pe papilele gustative. E scumpă treaba, dar merită fiecare bănuț.

În rest cum a fost?

Păi. Ambianță excelentă. Asta pentru că am nimerit o masă într-un colț de restaurant mai ferit de lume. Celelalte mese mi s-au părut cam apropiate una de cealaltă. Dacă stăteam la ele, chiar îmi era greu să mă filmez fără să deranjez vecinii de la mesele de lângă. Muzica este ce trebuie, a stat Ioneasca non-stop cu Shazamul deschis pe telefon.

Servirea este de cinci săshici, după experiența pe care am avut-o noi. Ospătarii foarte simpatici și cu energie mișto. Mi-a comentat cineva la vlog cum că s-au mișcat cam greu când a fost acolo, rămâne să mai merg încă o dată fără camera de filmat după mine, să văd cum va fi.

Prețurile? Vii cu buzunarul ăla bun la tine, dar la final o să fii mulțumit pe axa calitate-preț. Burgărașul pe care l-am luat eu a fost 48 de lei (parcă), dar era și cu vită, și cu rață. Era o variantă upgradată. Mai e una de 35 de lei parcă. Cu tot cu cartofi prăjiți. O sticlă magică de Solo Quinta e 180 de lei. Cu 30 de lei mai scumpă de cât la City Grill. Deci e ok, având în vedere faptul că City Grill chiar stă foarte-foarte bine pe parte de prețuri.

Concluzie?

CAJU by Joseph Hadad este un local unde vă foarte recomand să mergeți. Burgărașul e de 4,5 săshici, iar desertul e Dumnezoo. Prețurile sunt măricele, așa că mergeți cu buzunarul ăla bun după voi, dar din punctul meu de vedere sunt justificate. Notă finală 5 săshici, desertul a crescut nota bugărașului. :)

Chiar sunt curios cum vi s-a părut localul, dacă ați fost. Sau cum o să vi se pară când veți merge. Aștept comentarii de la voi. Poftă bună!

Vlog de acolo aveți?

Da, avem, boss:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Și la noi s-au mișcat extrem de greu. Ca idee, am ajuns pe la 8 și am plecat în jur de 11, aperitiv plus fel principal. Culmea a fost când unul dintre chelneri ne-a luat farfuriile după aperitiv și ne-a anunțat mândru că în 5 minute vin pastele. 30 de minute mai ârziu a venit pâinea maricană pe care trebuia s-o primim la aperitiv :) pentru paste am mai așteptat.
  Mâncarea gustoasă.
  M-a surprins un pic _bacșișul_ care era inclus în prețul final, cred că e prima oară în românia unde văd asta.

  • #2

   Damn! Deci asta cu servitul greu se cam întâmplă. Mai bag o fisă ca să văd dacă se întâmplă mereu.

 2. #3

  La blue margarita ai fost?

 3. #5

  Ce inseamnă ‘săshici’?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.