Vă vine să credeți sau nu, anul trecut pe la sfârșitul lui noiembrie am ieșit în stradă, având după mine un cameraman și un set de întrebări, ca să aflu de la bucureșteni ce părere au despre ferestrele lor. Toată povestea a fost parte dintr-un proiect VEKA, care m-a lăsat să pun și câteva întrebări specifice mie. Cum ar fi:

Ferestrele viitorului vor suna ele automat la 112 când vor simți că le forțează cineva?

Dacă v-ați pune rulouri electrice, cât de des v-ați juca cu ele în primele zile de la achiziție?

Ar fi de bun simț din partea producătorilor de ferestre care nu blochează sunetele de afară să ofere la pachet și o pereche de căști?

Per total a fost fun, chiar dacă am simțit pe pielea mea cât de greu este să agăți oameni să-ți răspundă la întrebări în fața unei camere de filmat. Tot respectul pentru reporterii de teren care fac asta zi de zi. Sunt sigur că există niște tehnici prin care prinzi omul mai ușor să-ți răspundă la întrebări, dar cred că la români se aplică oleacă mai greu. Românul chiar fuge de camera de filmat mai ceva ca Usain Bolt.

Vedeți mai jos clipul. Încercați să ignorați cadrele în care citeam de pe foaie întrebările și să vă focusați atenția mai mult pe oamenii care răspundeau la întrebări.  :)) Am dat peste niște indivizi super-amuzanți care au intrat în hora mea nebună. :D

Acum că am aflat situațiile cu care se confruntă românii când vine vorba de ferestrele lor și ce își doresc, e timpul să îți arătăm cum a fost să strângem părerile lor, alături de Mariciu.ro.

Posted by VEKA Romania on Tuesday, 21 March 2017

 

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Sa vezi cum fuge lumea de tine cand te chinui sa faci astfel de materiale in alte orase decat Bucurestiul. E chin sa reusesti sa gasesti vreo 3 sau 4 care sa raspunda. Toti fug de microfon ca de ciuma :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.