Închide

Ce vrei să cauți?

Gata Atelierele IQads Kadett!

Ieri a fost ultima zi de Atelierele IQads Kadett (2011). S-a aflat echipa câştigătoare, care, din păcate, nu a fost cea din care am făcut parte (dar totuşi ne-am clasat pe locul II, la câteva sutimi de locul I).

Am socializat, am râs, am ajuns cu toţii la concluzia că a fost “o experienţă extraordinară şi folositoare”, ne-am tras în poze, am băut Grolsch, am primit feedback pe idei (care a fost bun, btw). Mă rog, ca în ultima zi a unei chestii mişto.

 

Aş scrie multe despre experienţa “Atelierele IQads Kadett” dar îmi este teamă că vă plictisesc, aşadar o să mă citez, eu pe mine (like a baws :D), dintr-o declaraţie pe care am dat-o celor de la IQads şi pe care au publicat-o într-un articol:

 

“Ceea ce am experimentat aici e o doza concentrata a ceea ce se intampla intr-o agentie. Am trecut prin toate etapele: prin haos (in special), prin nervi tociti, prin momentul in care nu stii ce trebuie sa faci, nu stii unde esti, mai ai cateva ore si iti dai seama ca ‘bai, frate, eu trebuie sa schimb totul! N-am nimic, sunt zero!’; Si apoi vine ideea”

 

 

Am făcut şi câteva poze:

 

[nggallery id=50]

 

 

Apropo, am dat testul de pe IQadsKadett.ro şi, începând cu ziua de ieri, sunt oficial cadet IQads.

Asta-i un lucru bun, cred. :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: