1. Dacă se căsătorește și cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg își va adăuga un al doilea nume pe care redactorii Click îl vor corecta cu ajutorul Google de fiecare dată când vor scrie o știre despre ea.

2. Mihaela Rădulescu neagă zvonul cum că s-a despărțit de Dani Oțil din cauza ejaculării precoce.

3. Ștefan Bănică Jr. a anunțat că va lansa o piesă nouă în cadrul concertelor de Crăciun, care va avea ca subiect principal relația de șogorie dintre el și Felix Baumgartner.

4. Mihaela nu își face griji cu privire la proaspăta relație, a mai lucrat la un Felix, știe ce trebuie să facă.

5. Cei de la Facebook i-au trimis deja un mail Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg în care o anunță că, în eventualitatea unei căsătorii, aceasta va trebui să renunțe la unul dintre nume, pentru că depășește limita admisă.

6. Mihaela spune că nu criza femeii de 45 de ani a împins-o să se cupleze cu un bărbat al cărui nume se poate traduce “grădinarul copacilor”.

7. Rivalitate spațială între dive: Andreea Marin i-a dat “add friend” pe Facebook lui Dumitru Prunariu.

8. Contactat pentru o declarație, Elan Schwarzenberg a refuzat să dea vreuna pe motiv că le-a consumat pe toate la DNA în ultima perioadă.

9. Se vehiculează că Felix Baumgartner a mai stabilit un record mondial, cel la păcălit femei că sunt într-o relație cu el.

mihaela radulescu schwartzenberg baumagartner

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare: cu like-uri, share-uri și beri pe datorie. În altă ordine de idei, poți să mă urmărești pe Facebook, Twitter și Instagram.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Mihaela e ata de larga incat Felix poate sa sara de oriunde.

  2. ĂLA TRE SĂ SARĂ TOCMAI DIN SPAȚIU CA S-O SATISFACĂ PE MADAM…

  3. #3

    Pentru Mihaela Radulescu orice mascul e bun, cu conditia sa fie jidan. Daca e orice altceva, nu se complica fata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.