Context: SOV și-a făcut pagină de Facebook și a început să posteze pe ea chiar de 1 decembrie. Nu știu ce i-au pus în mâncare și tutun cât a fost la pușcărie, dar omul se visează un geniu salvator al neamului și vrea să schimbe clasa politică.

În plus, este într-o adevărată campanie de PR: pe lângă pagină, și-a făcut blog și a dat un interviu foarte arogant în Adevărul. Drept urmare, am zis să îi dau și eu un pamflet de ajutor:

1. DNA-ul și-a făcut pagină de Facebook doar ca să poată să îi dea “Follow”.

2. Vîntu pune la cale Facebook-ul Național de Investiții: unde utilizatorii vor putea să își depună like-urile pe pagina lui, urmând a le primi înapoi de cinci ori la un moment dat.

3. Mircea Geoană a recunoscut că aseară a intrat pe pagina lui Sorin Ovidiu Vîntu, dar că nu a făcut schimb de like-uri cu domnia sa.

4. Traian Băsescu are poze cu Geoană intrând pe pagina lui Sorin Ovidiu Vântu.

5. Întrebat de ce a decis să își facă pagină de Facebook de abia acum, după ce a ieșit de la pușcărie, Vîntu a răspuns că în pușcărie nu avea Internet de mare viteză și că nu știa să își dezactiveze locația pe Facebook, îi apărea mereu “near Jilava”.

6. Dacă în trecut a făcut dragoste pe 100 de milioane de dolari cash (așa cum a declarat în Adevărul), Vîntu visează acum să facă dragoste pe o pagină de Facebook cu un milion de like-uri. Tony Poptămaș a declarat că i-o vinde pentru un preț bun, cum ajunge la milion, oricum toți cei 800.000 de fani ai săi sunt în target-ul lui SOV pentru o viitoare țeapă națională.

7. SOV a decis să facă și puțin videoblogging, convins fiind că dă bine și pe cameră, după ce a dat bine pe celulă.

8. Unul dintre motivele principale pentru care Vîntu și-a făcut pagină de Facebook este că a rămas fără prieteni, majoritatea fiind prin pușcării sau fugiți din țară, și acum caută să cunoască oameni noi.

9. Celebrul tricou cu “N-AM!” (pe care îl are la poza de profil de pe Facebook) l-a făcut special pentru colegii de pușcărie care îl întrebau în fiecare zi dacă nu are cumva o țigară. Vîntul a declarat că o să îl poarte și de fiecare dată când va merge în Vama Veche.

10. Până la ora publicării acestui articol, Lucian Mîndruță nu a scris nicio scrisoare deschisă cu privire la activitatea lui SOV din ultimile zile.

vantu-iesit-din-brutarie

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare: cu like-uri, share-uri și beri pe datorie. În altă ordine de idei, poți să mă urmărești pe FacebookTwitter și Instagram.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.