Închide

Ce vrei să cauți?

Ți-e dor să te joci în rețea ca pe vremuri? Hai cu mine mâine la Bloggers Lan Party!

UPDATE:

Câștigătorul este monșer Iulian. Bre, pregătește-te să fii contactat. :)

—————————————————-

Oricât de fun e să mă joc acasă pe Xbox, cocoțat în vârful canapelei, cu un vin bun în preajmă, cele mai tari amintiri pe care le am atunci când vine vorba de jocuri sunt cele din sălile de calculatoare de pe vremuri. Locuri în care cred că am pierdut sute de ore pe timp de noapte și de zi de-a lungul liceului și unde jucam în principiu Counter-Strike, dar mai presăram și puțină strategie (Red Alert și Starcraft) și NFS. Vremuri de aur, fraților.

Dacă te-a lovit nostalgia citind rândurile de mai sus, află că mâine merg la Bloggers Lan Party și pot să iau un cititor cu mine. La fața locului ne vom juca alături de alți bloggeri și de cititorii lor vreo șase jocuri: Starcraft 2 – Legacy of the VoidGuitar Hero, Mortal Kombat X, FIFA 16, Hearthstone și un joc de boardgame care se aseamănă cu ”Nu te supăra, frate?”.

Cum aleg cititorul?

Păi simplu. Îl alegere monșer Random.org dintr-o listă în care o să îi trec pe toți cei care îmi lasă un comentariu și îmi zic care este în umila lor opinie cel mai tare joc inventat vreodată de omenire.

Când aleg cititorul?

Diseară la ora 20:00. O să fac aici un Update și o să îi dau câștigătorului un mail sau mesaj privat (dacă suntem prieteni pe Facebook) cu toate detaliile.

Baftă, alea-alea! Hai cu comentariile! :)

blp9

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Gothic I – unul dintre cele mai cele jocuri facute VREODATA! (nu as putea ajunge maine, daca as castiga, dar voiam neaparat sa spun asta, pentru ca mi-am adus aminte de el :D )

 2. Jocurile tip GTA sunt cele mai misto. Pt PlayStation este un joc, Yakuza (inca n-a aparut o versiune si pt ps4). E GTA Japonez.

  Deci ne vedem maine ?:D

 3. #3 Comentariu nou

  Cel mai bun joc dintre toate cele care au aparut pana acum mi se pare Call of Duty. Dar poate pentru ca eu sunt pasionat de gaming (in special jocurile de tip shooter si “cele cu batai” gen MKX), precum si de ttir sportiv :)
  Dar ce sa zic… de multe ori ma gandesc ca atunci cand imi vibreaza controllerul, parca simt reculul unei arme :)

  so, ne vedem maine la #blpa9

 4. #4 Comentariu nou

  Mama, nu e pe xbox? As baga o fifa, dar am si uitat WSAD-ul daca mai merge la fel de cand nu am mai jucat pe tastatura. Pot sa vin cu gamepad-ul ?:))) Oricum Mafia e cel mai blana joc, poveste, frumos! Nu ala de te certi cu prietenii, cu politistu` si taranii – ala cu Tommy si Don Salieri, ceva fin!

 5. #5 Comentariu nou

  Fallout 1 – Unul din cele mai bune jocuri facute vreodata. De ce? M-am apucat acum o saptamana de el si este genial, desi jocul e facut in ’97.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: