Închide

Ce vrei să cauți?

O întrebare pentru posesorii de Mac

Zilele trecute m-a mâncat în mouse și mi-am făcut upgrade-ul de OS, de la El Capitan, la Sierra. Am făcut asta din reflex, pentru că de fiecare dată când am făcut upgrade-ul respectiv, MacBook Air-ul din dotare mergea și mai bine, iar eu mă băteam pe burtă încântat că am decis anul trecut să-mi cumpăr jucăria respectivă.

Problema e că de data asta, parcă se mișcă mai greu. Aplicația de Notes se umple de erori și se închide fără să apuc să scriu un strop de caracter în ea. Cumva a început și Chrome-ul să îi dea cu crash-uri de vreo 3-4 ori pe zi.

Acum, întrebarea e: Apare vreun update care să rezolve belelele sau trebuie să fac un downgrade cinstit la El Capitan?

Vă mulțumesc anticipat! Xoxo, alea-alea! :)

The first Macintosh computer, the 128k, on a white reflective surface.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Same problem

 2. Buna si eu am avut probleme pe mini mac late 2014 si MacBook early 2011 si dupa ce am dat clean la tot si am instant pe curat acum functioneaza toate ok. Am mai patit si cu IOS 10 pe un iPhone 6 la fel nu mergea si am facut instal la tot.

 3. #4 Comentariu nou

  Am avut si eu niste probleme la inceput, aplicatii care se blocau, crashuri.
  Am repornit in recovery mode (dupa restart tine apasat CMD+R pana intra) si am folosit disk assistant pentru a scana discul si repara tot (permisiuni si alte balarii).
  Nu am mai avut probleme dupa.

 4. Cred că avem același model de MacBook. Eu n-am avut probleme după update. Am observat doar că noul Safari consumă mai multe resurse, așa că am trecut la Chrome, dar aplicații care să se închidă singure n-am. Cred că metoda recomandată de Andrei o să-ți rezolve problemele. :D

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: