Ioneasca mi-a gătit dimineața ca să nu mai fiu #supi | Mariciu.ro

Ioneasca mi-a gătit dimineața ca să nu mai fiu #supi

Eu am un stil prost de a “strica” oamenii din jurul meu. De exemplu, cand am cunoscut-o pe Ioneasca, gagica se trezea la 6 dimineața cu precizia unui ceas elvețian calibrat de extratereștri.

Acum, după ce am împărtășit cu ea “virusul imposibilității trezirii de dimineață”, ține telefonul pe snooze de la ora 8 până la 9 și se dă jos din pat pe la 9 și un sfert aproape leșinată de oboseală, de parcă a descărcat toată seara saci cu adidași chinezești în Dragonul Roșu.

De un an și ceva am început să port prin casă discursuri inspiraționale despre importanța trezitului de dimineață. Așa am citit eu pe ici pe colo că așa fac miliardarii planetei și, cum am planuri ambițioase, am zis să fac și eu asta. Momentan nu am reușit nimic, iar discursurile mele nu au reușit să o inspire nici măcar pe #IamSasha să se trezească mai devreme.

Dacă nu mi-a ieșit asta cu trezitul de dimineață, am zis să abordez un alt obicei sănătos, mâncatul de dimineață. Mă rog, dimineața aia târzie care este atunci când ne trezim noi. Așa că îi bat apropouri Ioneascăi să facă sandvișuri d-alea bune de care doar ea poate să facă. Nu prea ne iese nici asta. De fapt ne iese, cam o dată la două săptămâni. Eu sunt ocupat cu editatul vlogului, ea cu machiatul și jonglatul între ținute. Concluzia e că m-am resemnat, iar Ioneasca știe asta și mă tachinează ori de câte ori are ocazia zicând că “Marian e supi că nu îi fac sandvișuri dimineața”.

Una dintre ocaziile ivite a fost invitația celor de la Bonduelle de a găti niște supă caldă. Asta pentru că (citez) “în sezonul acesta, supele drăgăstoase de la Bonudelle au pornit mișcarea online #nufisupi”. Pe scurt, dacă ai o zi tristă, ești pe gânduri sau nu ai chef de nimic, supa îți poate aduce oricând puțină căldură.

Oamenii ne-au trimis cele trei amestecuri de legume pentru supe cremă și niște recomandări de rețetă. Atât i-a trebuit, să conecteze hashtag-ul campaniei Bonduelle #nufisupi cu pungile primite, că s-a trezit civilizat la 8 dimineața și mi-a făcut un instructaj cum se gătesc niște #supedrăgăstoase.

Instructaj care arată cam așa:

  1. Se pozează produsul înainte de toate

2. Se desface produsul, se pune într-un bol și se mai pozează artistic o dată.

3. Legumele se pun la fiert, timp în care se mai pozează o dată

4. După o fierbere rapidă de câteva minute se mai pozează o dată

5. Se pasează cu ajutorul măritului blender

6. Se plasează într-un bol cinstit

7. Se asezonează cu boia sau ceva colorat ca să dea bine în poză și se pune niște smântână peste

7. În doar trei minute ai rezolvat o supă bestială și vreo șapte poze generatoare de like-uri pe Interneți

8. La final se face un selfie corespunzător și se îmbrățișează/pupă maestru bucătar

Dacă v-am făcut poftă de supă, trebuie să știți că Bonduelle are patru amestecuri de legume pentru supe cremă: Green Mix (cu dovlecel verde, fasole verde, broccoli, mazăre), Happy Trio Mix (cu praz, morcovi galbeni, napi), Red Tomato Mix și Sweet Orange Mix (cu dovleac galben, dovleac dulce roșu, morcovi, ceapă).

Apropo de #supi, dacă postați în perioada următoare ceva pe Instagram și folosiți hashtag-ul #supi, sunt șanse mari să aveți parte de o surpriză de la Bonduelle. Ah.. și aruncați un click și doi ochi pe acest articol. :D

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii

  1. ;))) Dragii de voi . Sigur a fost buna !

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.