Fără îmbulzeală și copii veniți să ia autografe de la vedete, într-o atmosferă fresh și relaxată, Vodafone a lansat, ieri seară,  jucăria tehnologică după care multă lume suspină zilele astea: iPhone 5. Acțiunea s-a petrecut în proaspătul Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni și a durat vreo două ore.

.

Despre iPhone 5

.

 Chiar dacă are ecranul mai mare decât “fratele lui pătrar”, iPhone 5 mi s-a părut mai finuț, mai ușor, dar și mai fragil.  Colțurile rotunjite și carcasa de un negru mat pe spate îți dau o senzație plăcută atât la vedere, cât și la atingere. Combinația bună dintre camera de 8 megapixeli cu ecranul Retina Display te va surprinde plăcut printr-o claritate deosebită. Apple Maps nu prea m-a convins cu hărțile pentru România, dar m-am distrat copios făcând “o plimbare” prin New York (harta 3D este foarte tare).

.

Prețuri iPhone 5

.

La Vodafone, la liber, iPhone 5  – 16 GB este la 3372.80 RON, iar la abonamente pe doi ani prețul începe de la 1364.64 RON.

.

La eMag, aceeași variantă va putea fi cumpărată cu 3299.99 RON. Momentan iPhone 5 nu este pe stoc, dar va fi livrabil din 9 noiembrie.

.

Prețurile celor de la eMAG pentru iPhone 5 le găsiți AICI

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.