Cu gândul de a scăpa de middleman (antrenorul), patronul echipei de fotbal Steaua București, George Becali, va achiziționa mai multe căști bluetooth de cea mai bună calitate (mici, ușoare, rezistente și nedetectabile de arbitrii) pentru jucătorii săi.

 

Astfel,  patronul – finanțatorul – cel care taie și spânzură – purtătorul de cuvânt al clubului va deține și funcția de antrenor de lojă, putând controla echipa cu ajutorul tehnologiei.

 

 

Totul a pornit de la problemele de comunicare pe care le are în ultimul timp cu antrenorii. Aceștia se fac că nu aud bine ce le zice patronul în telefon, dând vina pe gălăgia pe care o face galeria (acesta fiind și motivul real pentru care Becali s-a certat cu galeriile Stelei).

 

Din surse sigure am aflat și că George Becalii are de gând să tehnologizeze la cele mai înalte cote echipa pe care o deține, dotându-i jucătorii cu GPS (ca să afle exact prin ce cluburi umblă), senzori de căldură (ca să fie anunțat dacă jucătorii fac sex înaintea unui meci important) și niște dispozitive cu electroșocuri de la firma “Biciul Modern SRL” pe care le va implanta în fesele jucătorilor, aceștia primind “pedeapsa divină wireless” ori de câte ori ies din cuvântul celui care va conduce 100% F.C. Steaua București.

 

Întrebați ce părere au de căștile bluetooth nedetectabile, câțiva jucători au declarat că sunt încântați de ele pentru că le vor folosi și la examenul de Bacalaureat.

 

sursă foto

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie “digerat” ca atare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.