Luna trecută am scris un articol intitulat “Unde mă văd peste 50 de ani”, în care am scris despre schimbările prin care voi trece până în acel punct. Așa că VEKA mi-a dat ca temă de gândire ce n-aș schimba în următorii 50 de ani. Asta și pentru că brandul respectiv chiar poate vorbi lejer despre durabilitate. Până la urmă a făcut un calendar de 50 de ani ca să se laude cu durabilitatea ferestrelor de clasă A pe care le are în dotare.

Așa că am stat întins pe gânduri câteva zeci de minute și am ajuns la concluzia că nu aș schimba “acel ceva” care îi face pe cei din jurul meu să-mi zică deseori “ce nebun ești!”. Unii îi zic “copilul din tine”, alții îi zic “creativitate”, eu îi zic “nu-mi pasă de ce crede lumea atâta timp cât eu mă distrez în timp ce fac ce-mi place”.

D-asta m-am ținut de vlog cu toate că anul trecut pe vremea asta unii oameni erau de părere că îmi sacrific viața filmându-mi-o zilnic. D-asta îi dau înainte și cu sketch-urile ionesciene, cu toate că poate unii nu înțeleg care-i rostul lor. Treaba merge și crește cu stil și grație atâta timp cât îmi văd de treaba mea și muncesc zilnic la ea.

Eu cred că în ăștia 50 de ani pe care îi avem la orizont cea mai mare provocare va fi să facem față la faptul că, de când cu explozia rețelelor de socializare, toată lumea are o părere despre orice și te aleargă cu ea cu toate că tu nu vrei să te intersectezi cu ea. Toți cred că știu mai bine orice. De la comunicare, la bătut cuie cu cheia franceză. Iar tu va trebui fie să ignori, fie să folosești aceste păreri, care uneori te vor viza, ca vânt de coadă, nu de față.

Așa că la asta nu vreau să renunț. La “acel ceva” care mă imunizează la părerile cu tentă distructivă. Cred că voi îmbătrâni frumos cu ajutorul lui. :)

Și dacă tot am scris un articol suspect de serios, o să-l las pe domnul Munteanu să destindă atmosfera. Pur și simplu nu ai cum să nu zâmbești la clipul ăsta. Chiar și după articolul meu serios de mai sus. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.