Probabil cel mai cunoscut producător de drone, DJI, a lansat o dronă de buzunar cu o cameră de 12MP care filmează 1080p și care are stabilizator pe două axe. O încărcare de baterie ține 16 minute de zbor, iar jucăria poate atinge 50km/h. Prețul ei este de 599 de euro.

DJI Spark a fost inventată ca să fie o concurentă pentru Hover Camera Passport, o dronă de buzunar pe care sigur ați văzut-o pe interneți în multe clipuri de prezentare. Segmentul ăsta al dronelor se adresează utilizatorilor amatori, care sunt prea bogați pentru un banal selfie stick cu care să își facă o poză mișto de grup.

Încet-încet, DJI aduce dronele și în viețile creatorilor de conținut amator. Principala barieră cu care se vor lupta producătorii de drone, pe lângă scoaterea pe piață a unor jucării accesibile, va fi legislația care în momentul de față nu te prea lasă în destul de multe țări să ridici drona în orașe.

Aruncați un ochi pe clipul de prezentare:

A prestat și monșer Casey un mic review la Spark. A adus și un Ferrari în schemă ca să aibă ce să filmeze cu mini-drona:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Vreau si eu! Legislatia este buna si nu prea! Este buna impotriva abuzurilor, ca nu as vrea sa vad zece drone la geamul de la baie, dar totusi apreciez cateva zboruri in care sa prezinti orasul sau alte lucruri.

    • Bella. Eu daca as sta la bloc as abuza primele 2 – 3 zile in mod amuzant pe la geamurile vecinilor. Dar totusi este ilegal sa deti o astfel de drona ? Poate ca este ilegal deoarece poti sa vezi in curte la vecini, sau peste garduri sau in unitati militare, penitenciare… etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.