Închide

Ce vrei să cauți?

Mă întorc la liceu, în clasa a 9-a

Într-un plic primit pe adresa redacției am dat peste o campanie foarte frumoasă, care vrea să sprijine mai mulți copii să meargă la liceu. Pe scurt, KFC și Pizza Hut desfășoară o campanie de strângere de fonduri în rețeaua lor de restaurante pentru crearea unor  burse a 250 RON fiecare, oferite lunar de către World Vision. Proiectul este activ de nouă ani și a ajutat până acum 800 de copii fără posibilități materiale. Anul trecut au fost 120 de burse.

Am scris articolul de față din două motive. Ca să știți că până la finalul lunii mai puteți dona câte un leu ori de câte ori ajungeți într-un restaurant KFC sau Pizza Hut. Mă oftic puțin că l-am scris de abia acum, cu câteva zile înainte de încheierea lunii.

Însă partea foarte bună e că articolul de față a generat o bursă de 250 de RON în plus. Asta pentru că am răspuns cu “Prezent!” provocării lansate de cele două lanțuri de restaurate și mi-am făcut tema pe care o veți vedea în poza de mai jos.

Felicitări tuturor celor care pun campania asta în mișcare! Liceul chiar este o experiență pe care orice om ar trebui să o trăiască.

vreau-in-clasa-a-noua

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: