Domn’ Kriogen mi-a pasat o leapşă (na-ţi-o ţie – dă-mi-o mie, cum îi zic eu) în care trebuie să răspund la întrebarea:  “Bloggerii iau vacanţă?”.

 

Ei bine, dacă iniţial eram tentat să zic că bloggerii sunt tot timpul într-o vacanţă, mi-am dat seama că eu chiar şi când sunt plecat la mare/munte intru pe net cu intenţia de a da cu caracterele în twitter,  dar mă trezesc cu deştele vârâte într-un “New Post” pentru blog. Pot zice că bloggingul a devenit pentru mine un viciu-reflex. Iar pentru asta îmi iau mai tot timpul capace de la gaşca de prieteni “Bă bloggere, lasă ăla şi hai la şpriţ!”.

 

Excepţie fac ieşirile la Sibiu, cu gaşca de şpriţari, când chiar mă deconectez de tot de la orice înseamnă lumea 2.0. Ieşiri pe care, evident, le anunţ în prealabil, ca să nu mă dea dispărut miile de cititori fideli. :D

 

Bun! După ce am lămurit de am înnebunit respectiva dilemă, o pasez mai departe următorilor camarazi de blogosferă: Cris-Mary şi Sorin.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Well, multumesc, promit sa ma ocup ;)

  2. Asta cred că e o leapșă cu potențial pentru cei ce trăiesc cel puțin 50% din blogging… pentru că pentru cei ce fac cu adevărat bani din asta se potrivește.

  3. #3

    Nu sunt sigur dar cred ca formularea corecta este “Blogerii iau vacanţă” – eu iau, tu iei, el/ea iau … se scria i-au daca era urmat de un verb cum ar fi i-au gasit o solutie ..

    • #4

      Perfect adevărat! O greşeală tâmpă din partea mea, pe care am făcut-o din grabă! Mersi frumos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.