Îl știți pe Casey Neistat. Este tipul cu Bike Lanes și multe alte virale în portofoliu. Este tipul care m-a inspirat să fac #UnVlogPeZi și de la care am împrumutat câteva idei pe parte de organizare a clipurilor pe care le fac (intro, timelapse etc.). Planul e ca în viitorul apropiat să îmi dezvolt propriul stil. Pentru că așa e în creație, mai întâi te inspiri și copiezi pe alocuri, după care personalizezi până ajungi la o creație 100% originală, iar eu nu am nicio jenă să recunosc că mă inspir de la Casey. Și BUG Mafia s-a inspirat după NWA la început. :))

Revenind la subiectul articolului, Casey a profitat de furtuna de zăpadă care “s-a pogorât” asupra New York-ului ca să facă una bucată clip viral. Fix în stilul celui pe care l-a făcut și acum doi ani, tot cu “Snowboarding in NYC”. A strâns o echipă de patru oameni: un alt vlogger (al cărui clip o să îl găsiți mai jos) + fratele lui + tipul care l-a ajutat și la Bike Lanes și au ieșit la joacă în zăpadă. Dacă mă întrebați care sunt punctele culminante ale clipului, aș răspunde că faza în care trece cu steagul Americii în mână prin Times Square și faza cu polițistul, care e de aur.

Dați-i un play, că nu dați de la voi:

Behind The Scenes – prestat de vlogger-ul P.I.C. (Partner In Crime):

Acum înțelegeți de ce mi l-am ales pe gagiu ca “YouTuber Role Model”? România chiar duce lipsă de așa ceva. :) Desigur, mai am vreo 2 ani până să ajung acolo. Momentan creațiile mele arată de parcă Casey Neistat a stat o lună în Vaslui, dar important e că am o direcție. :))

Apropo de Casey după o lună în Vaslui, aruncați un ochi pe ce am făcut eu când am dat de zăpadă:

Da, mai am mult până departe. :D

 

———————————————————————————————-

Abonează-te la canalul meu de YouTube aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.