Închide

Ce vrei să cauți?

O idee pentru RoBlogFest

Luni, 21 februarie începe etapa propunerilor pentru ediţia de anul acesta a RoBlogFest-ului, bănuiesc că mai toată lumea din blogosferă va propune ceva, chit că va fi propriul blog.

Eu am o idee, nu ştiu cât succes voi avea cu ea dar e a mea şi mi-o asum.

Propun ca anul acesta să existe o categorie “Cel mai bun blog de pe domeniu gratuit” iar câştigătorului să i se ofere un domeniu .ro şi hostare un an de zile.

Stim cu toţii că există foarte multe bloguri bune/citite/apreciate care sunt pe domenii  .wordpress.com sau .blogspot.com. Bloggerii respectivi nu au trecut pe domeniu propriu fie  pentru că nu aveau bani, cunoştiinţele necersare, timp sau din alte motive obiective.

Sunt convins că există sponsori dispuşi să ofere acest premiu şi consider că cei care sunt acolo sus în social media au responsabilitatea de a promova şi premia blogurile cu conţinut interesant indiferent în ce “punct-nu ştiu ce” se termină adresa lor.

P.S. Sper ca nimeni să nu fie atât de bătut în cap încât să înţeleagă că îmi propun blogul sau ceva de genul ăsta.

Mulţumesc!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. Pai daca are un blog pe domeniu gratuit..ce rost ar mai avea inca unul? Categoria cred ca era ok daca se numea “Cel mai bun blog de pe wordpress/blogspot”…ceva de genul:D

  • @Sorin, păi asta ziceam şi eu.. o categorie pentru blogurile de pe wordpress.com şi blogspot.com, iar câştigătorul să primească tot ce îi trebuie pentru a trece pe “.ro”. :) Evident, numele categoriei poate fi remixat cum vor cei de la RoBlogFest :)

 2. E o idee buna.
  Si chiar daca ti-ai propune blogul, nu ar fi nici o problema.Daca tu nu crezi in valoarea lui, cu siguranta nici altii nu vor crede.

  • @Cristian Voiculescu, Mulţumesc, am încredere în blogul meu.. nu asta este ideea, sunt convins că ai înţeles ce vroiam să zic :)

 3. go go power puff…:))

 4. de la mine, fara numar, fara numar!

 5. Nu mi se pare o idee chiar foarte buna, dar parerile sunt impartite..
  10 euro domeniu.ro pe un an iar hostul te mai duce inca 25 euro, deci un total de 35 euro domeniu si host, iar de configurat/instalat blogul se gaseste cineva care sa o faca pe moca si in plus de asta multe hosturi ofera fantastico gratuit si poti chiar tu sa iti configurezi blogul self hosted. :)

 6. Ete ca exista cineva in blogosfera care habar n-are ce-i aia roblogfest! :)) Nu ma judeca prea aspru; pur si simplu nu ma pasioneaza trebile de genu’. :D
  In fine, ce vroiam de fapt sa spun e ca pentru un concurs de bloggeri, atat propunerea ta cat si premiul mi se par ok.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: