Închide

Ce vrei să cauți?

O lume mai bună

Înainte să mă înjuraţi că fac mişto de Cristian Simionică, autorul melodiei O lume mai bună vreau să ştiţi  că am postat toată treaba asta cu intenţia de a-i aduce cât mai multe click-uri “Apreciez” pe YouTube, pentru că momentan situaţia este dezastruoasă:

274 – Nu apreciez

59 – Apreciez.

Cu toţii înţelegem de ce arată aşa situaţia voturilor dar totuşi, merită o melodie cu un mesaj aşa sufletist un asemenea tratament?

So.. faceţi o faptă bună pentru o melodie penală dar cu un mesaj frumos? :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Update la situatiune: scorul este de 278 la 59 . :))
  Hai sa mai echilibram un pic situatia. Il ajut si eu cu un vot. 278 la 60.
  Mai are un pic.

 2. Am votat si eu, desi… sincer iti spun ca am facut-o mai mult din cauza indemnului tau. :D
  Situatia la ora actuala sta asa: 72 la 317…

 3. #7 Comentariu nou

  E usor sa faci misto de oricine,unii il injura si pe Mircea Badea pe care eu il admir tare mult…Acest Simionica e din generatia lui Iordachioaie si Catalin Crisan si-l gasiti pe net dand simplu numele sau pe google.M-am informat! In timp ce fetisoarele apar si dispar peste noapte din muzica el a rezistat mult timp si iata,se vorbeste de el si la 43 de ani.Bravo! Am inteles ca scoate albume si la copii,tineri talentati pe care-i promoveaza in spectacole.Probabil ca el nu face umbra pamantului degeaba,ca altii cu etnobotanice,mistocari,etc.Mie sincer imi plac piesele lui si-am cantat la chitara piesa DE ZIUA TA (creatia lui Simionica).Facea succes melodia la petreceri si era in program in Botosani pe la discoteci !!! STIATI ASTA ? Injurati-ma ca-mi place de el daca vreti.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: