Închide

Ce vrei să cauți?

Observaţie…

Aţi observat că persoanele care au un laptop proprietate personală în momentul în care vor să ne zică ce chestie au mai văzut, auzit sau jucat, specifică întodeauna că au făcut acţiunea respectivă pe LAPTOPUL lor?

E o fiţă la români mai nou să aibă laptop chiar dacă ei folosesc obiectul respectiv doar în casă pe o masă unde putea sta foarte bine şi un desktop computer, nici măcar pe veceu nu îl iau cu ei de frică să nu se strice, dar deh şi-au luat şi ei laptop ca toţi directorii din filme.

Asta e pe principiul fazelor în care românii trăiesc câte patru – cinci într-o garsonieră jegoasă şi plină de gândaci dar au un televizor LCD pe perete (conectat la cablu-tv al vecinului :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

21 comentarii Adaugă comentariu

 1. Sa il intrebi pe El Futador unde foloseste laptopul :))

 2. #3 Comentariu nou

  Şi câtă dreptate ai… :)

 3. Hehe .. ai mare dreptate 8O

 4. eu am laptop, dar nu imi amintesc sa fac din asta un eveniment. poate mi-a scapat. in fine…cand stai in camin, nu ai masina nici macar a parintilor, iar pretul de achizitie e comparabil cu al unui PC, tu nu optai pentru laptop? e mult mai usor de manevrat si carat de colo colo (la nevoie)

  dar ai si tu partea ta de dreptate in ce ai scris

  • @Dennis, sa stii ca totusi un laptop e mult mai scump decat un pc cu aceeasi configuratie. M-am chinuit sa ii explic asta fratelui meu o luna de zile… si-a luat laptop si acu’ se intreaba de ce nu ii merg anumite jocuri :))

  • eu nu l-am luat din magazin. l-am luat de la un prieten. mi l-a adus sigilat la jumate de pret. ce sa-i faci? viata de student e grea :D

   eu nu l-am luat pentru jocuri. aveam nevoie de el pentru licenta si apoi pentru disertatie. nu cred ca am avut mai mult de 2 jocuri si alea instalate de colegii de camera

  • @Dennis, mare bişniţar eşti! :))

  • stii cum e “facem ce putem, ce nu putem…nu facem” dar de cele mai multe ori cand nu poti trebuie sa iei praf de putut ;)

  • :)) ai adus vorba de praf.. eşti şi dealer :)) Bună vorba cu făcutu’ :D

 5. true:))Si eu vreau sa imi cumpar unul,dar asta pt ca ma deplasez destul de des.

 6. Pe mine mă enervează cei care se holbează la mine-n laptop când lucrez. Pentru asta am găsit soluţia, o împărtăşesc la tine pe blog, că e oarecum ON – TOPIC:

  “Cum să sperii pasagerul care stă pe scaunul de lănga tine in avion sau in tren:

  1. scoate-ţi laptopul din geantă

  2. deschide-l lent de tot..

  3. porneşte-l

  4. verifică faptul că nesimţitul de lângă tine urmăreşte ecranul

  5. deschide pagina de internet pe care o foloseşti în mod normal

  6. închide ochii şi ridică capul spre cer..

  7. respiră profund şi…

  8. dă click pe următorul link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf

  9. observă faţa vecinului tău!!!!”

 7. #18 Comentariu nou

  fix asa sunt eu, numai ca am trecut de la laptop la netbook! :)))

 8. #20 Comentariu nou

  Laptop-ul are avantajele lui. De exemplu pe mine ma tot bate un gand sa-mi schimb desktop-ul cu un laptop din mai multe motive practice: In primul rand nu sunt nevoit sa pornesc toata magaoaia de turbine + monitor + boxe, toate consumatoare de curent si galagioase. In al doilea rand daca ai chef, il iei cu tine in pat, pe tren sau in balcon. De exemplu as vrea sa scriu articole stand cu cracii intinsi la marginea piscinei sau pe balcon.

  In schimb nu sunt de acord cu aia care stau cu botu mereu in laptop, oridunde ar fi. Iesi la iarba verde si iei in plm laptopu cu tine ca nu poti fara internet (se aplica si la internetul pe mobil). Daca esti cu prietenii afara, atunci ia-ti botu din yahoo messenger mobile.

  • @Răzvan, eu când ies la “iarbă verde”.. nu am nevoie de un laptop sau de telefon ca să mă “conectez” :)
   Zici bine ce zici! :D

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: