• În ultimul timp văd prin oraş pe la ora prânzului din ce în ce mai multe “cupluri” de tipul “manager – asistentă”.

El: îmbracat la costum, vârsta între 30 şi 40 de ani, obez sau cel puţin plinuţ bine, cu ochelari de vedere şi cu o atitudine de “sunt centrul universului unei firme care face bani şi pe timp de criză”.

Ea: la aproximativ un doi metri în spatele lui, umilă, îmbracată în fusta şi sacou, merge cu mâinile în sân, slăbuţă cu picioare lungi şi cu o atitudine de tipul: “dacă-mi fac treaba bine o să merg într-o bună zi umăr la umăr cu şefu” (cu menţiunea că “treabă” diferă de la caz la caz).

Se pare că filmele americane au influenţat mult societatea românească.

  • Majoritatea oamenilor de bussines care intră în diferite clădiri de birouri cară după ei un mic troller în care mai mult de un laptop şi nişte documente nu ştiu ce au.. dar ei totuşi trag chestia aia cu rotile după ei.

Sunt curios ce handicap avea primul om de bussines care a cărat după el acel troller.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. probabil o sa le pice mainile:)),de la greutatea acelor laptopuri(mai bine mi-ar da si mie unu,sa scriu si eu articolu’ pe blog de pe laptop,si sa menztionez “azi mi-am luat laptopul in pat si am inceput sa scriu”…vizavi de articolul tau cu laptopuri:)) ).Eu una ,perfer sa fiu o simpla muncitoare,decat o umila asistenta,sa ma tin ca un caine dupa un sef gras si scartar,ca,atunci m-as reprofila:))..:))

  2. Eu știam că umblă elevii cu trollere în loc de ghiozdane să nuși deformeze coloana de la ghiozdane prea grele… cine știe la ce se gândesc oamenii de afaceri…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.