indilaAm dezvoltat o obsesie fantastică pentru piesa asta. Merită un loc de seamă pe Mariciu.ro.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. interesant… :)

 2. Foarte frumoasa melodia, am auzit-o intr-o dimineata la radio si nu stiam cine o canta. Multumesc pentru informatie si ma bucur ca ti-a placut si tie.
  Nu in ultimul rand, imi pare bine cand piese in limba franceza patrund pe piata muzicala si au succes (asa cum sper ca va fi si in acest caz) si au fost astfel de exemple in ultimii ani : Stromae, Maitre Gims, Khaled.

 3. #3

  Am auzit-o intamplator la cineva care a postat-o pe facebook, evident si mi-a placut foarte mult. Din prima se poate sesiza ca are o voce rara si un glas plin. Orchestratia este foarte bine gandita, faptul ca acompaniamentul ste instrumental in proportia cea mai mare, instrumente cu coarde, este unic si original, dar mai ales de calitate. Nu oricine poate avea o orchestra si cu care sa inregistreze piese si sa faca hit-uri. Azi piesele sunt foarte comerciale, sunete foarte cunoscute create de sintetizatoare si alte tipuri de aparate, mai putin de instrumente si mai ales clasice, fac din aceasta piesa un model si un semnal pentur faptul ca calitatea ramane cu accent pe traditional, ritmul si melodia pot fi cat se poate de moderne. Si eu o ascult pe repeat.

 4. #4

  Este superba melodia si imi place foarte mult !!

 5. #5

  Această melodie m-a atins la inimă.Suferința prin care a trecut cântăreața în timpul furtunii,reacțiile cântăreței îi exprimă perfect suferința.Acest scenariu este extrem de posibil doarece Parisul se află în mijlocul Bazinului Parizian aflat atât de aproape de Oceanul Atlantic care oricând poate da naștere unui uragan care să răvășeasă Parisul cum a făcut Sandy în 2009 New York-ul .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.