Închide

Ce vrei să cauți?

Primul meu job…

… a fost la un Call Center pe un proiect Orange şi eram în prima linie în lupta cu prostia din România. Mai exact eram la “setări telefoane”, locul unde sună tot poporu’ când are în posesie un telefon mult prea complicat pentru inteligenţa din dotare. Sediul firmei era exact unde s-a construit acum clădirea de sticlă ce adăposteşte mai nou Primăria Capitalei.

Dacă ar fi să vă povestesc toate întămplările haioase cred că mi-ar lua foarte mult, aşa că vă prezint un top 3.

Înainte de a începe, ţin să vă asigur că întâmplările sunt reale şi mi s-au întâmplat pe bune! :D

Locul 3:

O tipă vroia să îi explic cum să îşi activeze bluetooth-ul sau măcar MMS-ul pe un Nokia 3310. Mi-a luat peste 20 de minute să îi explic tipei că telefonul pe care îl are, nu este atât de preformant. Şi mai dura dacă nu intervenea bărbatul ei, care se auzea pe fundal apropiindu-se nervos şi care urla în acest timp:

– FĂ FEMEIE, ţi-a zis toată lumea că nu merge”!!! (JAP!!, se aude o palmă)

Ia el telefonul şi zice:

– Domnu’ de la Orange.. iertaţi-o, dar e proastă! (şi închide) :D

Locul 2:

Un tip mă ţine la telefon aproape jumătate de oră, timp în care mă întreabă aproape tot ce ştiam despre serviciile Orange (deci nu prea multe :)). La un moment dat, se aude cum că bate cineva într-o uşă de lângă partenerul meu de conversaţie.

La care el:

– OCUPAT!!!

no comment…

Locul 1:

Mă sună un domn care se dă drept preot, eu verific datele şi văd că abonamentul era pe numele “Parohiei X”, de prin Moldova în tot cazul.. după accentul părintelui. Îl întreb cu ce îl pot ajuta, iar el îmi zice:

– Domnule dragă, am şi eu o mică problemă cu telefonul. S-a jucat o măicuţă cu el şi nu mai vibrează… şi nu pot să îmi dau seamă când sună pe silenţios în timpul slujbei…

L-am pus în aşteptare şi am râs cu lacrimi. :D

BONUS:

Mă sună un tip care nu mai putea să intre pe paginile de wap, erotice. Problema era mai ciudată şi i-am recomandat să meargă la un Orange Shop sau un service ceva…

La care el: – Nu prea pot să mă misc acum sau zilele următoare.

Eu m-am gândit că are o problemă locomotorie ceva… şi îi recomand să meargă altcineva cu telefonul la un Orange Shop.

EL: – Nici asta nu pot.. pentru că sunt la puşcărie, d’abia am băgat telefonu şi nu am de gând să-l scot..

M-a lăsat mut! :)

Hai să vă arăt de la ce a pornit toată postarea asta,

de aici:Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

26 comentarii Adaugă comentariu

 1. te-am adaugat si eu:) sa ne citim cu placere

 2. #3 Comentariu nou

  Bestial! =)) Chiar aveam nevoie de o porţie de râs pe seara asta :D

 3. Foarte tare. :))
  Viata bate comedia… :))

 4. Amuzante rau :)) Da’ io am un prieten la Click Net, lucrurile nu mai sunt la fel de amuzante cand dai de toti taranii care si-au bagat net. Nu, nu ma refer la taranii de la…tara :D

 5. si eu am lucrat la un call center, dar am avut un pic mai mult noroc ca tine. eu am facut sondaje de opinie, dar am avut si eu partea mea de elita intelectuala:))

  • @Încă1, măcar se plătea bine? La mine eram jalnic.. ce-i drept munceam part-time.. dar totuşi 3 milioane + bonuri d masă e jenant.

 6. #11 Comentariu nou

  super tare! primul meu job a fost la un magazin alimentar ( 1 an si jumate’)intr-o zona selecta unde veneau fosti medici, judecatori, alea-alea (fosti, adica de la 60 ani in sus si bineinteles cu pretentiile aferente). sa fii fost de fata sa fii auzit cand cereau margarina “Urina”, bere la “conserva”, pulpe “degresate” si multe, multe altele.

 7. #13 Comentariu nou

  la speta nr.2 e bine ca nu s-a auzit si un “bas” pe fundal

 8. #15 Comentariu nou

  :))))))))))))))) Deci nu creeedddd! Mersiii că m-ai făcut să râd pe ziua de azi..cu o poftăăăă :))))))

 9. am si io un telefon ciudat … daca ma poti ajuta …

 10. #20 Comentariu nou

  si eu tot part time am fost, 4 ore pe zi. luam 4 milioane si un pic. asta se intampla acu 6 luni. am rezistat 3 luni si dupa aia stop joc.

 11. hai k m-ai facut sa rad:))….:))…..:))ma tot gandesc la maicuta aia=))

 12. am uitat sa va spun despe primul meu job:anul trecut,prin ianuarie,cred:-?(era iarna si frig)am lucrat la un hotel,in zona Piata Progresul,spalam si calcam lenjeria.lucram de la 7-7:30 cam asa,pana la ora 1,cand plecam la scoala.iar acasa ajungeam in jur de 8-9.dupa 2saptamani m-am lasat,pur si simplu nu faceam fata fizic,era foarte solicitant,nu aveam timp de odihna:D

 13. #25 Comentariu nou

  Marian Ionescu, treaba asta de call center e data naibii ca sa zic asa, spun cu mana pe inima datorita celor opt luni petrecute acolo. Cum ar fi sa iti zica un client pe care il suni sa-i prezinti niste oferte ” Domnisoara, suna-ma mai tz, in 10 min, sunt la un mort acum”! :))) e?

Adaugă comentariu