Închide

Ce vrei să cauți?

Propun înființarea Procuror TV

E clar, oamenii de la procuratură sunt puși pe treabă și vor să curețe ecosistemul românesc de personaje dubioase. Cei de la DNA sunt locomotiva și bagă “la cutiuță” pești mari, rechini imobiliari și balene politice, iar procurorii ceilalți mai vâră prin vagoanele lor câte un peștișor mic gălăgios și unsuros. Cumva, procurorii sunt vedetele de tip supereroi din ultimii ani.

Privitorii îi percep, pe bună dreptate, ca fiind niște luptători împotriva răului din societatea noastră și sunt interesați constant de ce fac și pe cine mai saltă din vile cu piscină în miez de noapte.

La capătul celălalt, procurorii știu să livreze conținut de calitate pe toate segmentele de target care contează. Nu există român care să nu știe că niște băieți de la București și-au suflecat mânecile și au început să curețe peisajul. Asta chiar dacă românul respectiv se uită la televizor doar la sport, doar la știri de busines, doar la mondenități sau doar la politică.

Și asta înseamnă că procurorii livrează atât de bine conținut pentru mase încât pot avea propriul lor post TV unde să acopere toate zonele de interes. O zi pe Procuror TV ar putea arăta cam așa:

Business: Dan Adamescu, Sorin Ovidiu Vântu, Dan Voiculescu

Showbiz: Adrian Sârbu

Monden: Andrei Hrebenciuc, Cruduța și cârdul ei de asistente TV de lux

Sport (fotbal): Clanul Becali, George Copos, Cristi Borcea etc.

Sport (box): Rudel Obreja

Politică: Adrian Năstase, Elena Udrea, Adrian Videanu, Viorel Hrebenciuc

IT: Dosarul Microsoft

Judiciar: Toni Greblă

Ce lipsește acum e un program pentru copii, dar sigur procurorii se gândesc deja la asta și vizează câteva personaje din desenele animate. Să zicem Mickey Mouse sau vreun “marinar” ceva.

Oamenii se descurcă și chiar fac minuni. Poate prin tot ce prestează fac jocurile cuiva, poate nu. Important e că ne scapă de niște personaje care nu ne fac cinste, ca popor.

Apropo, singura problemă cu Procuror TV e că dacă procurorii își vor face treaba în continuare, nu vom mai avea în țară moguli liberi care să își permită să investească într-o televiziune. Hehe!

procuror-tv

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu