Închide

Ce vrei să cauți?

Dacă ai drum prin Promenada, trebuie să te oprești la #smartChristmasCar

Lunea trecută am fost în mall Promenada ca să împodobesc două smart-uri alături de alți bloggeri, iar cel la care am împodobit eu cu Ariel cred că ar putea intra în Cartea Recordurilor ca fiind smart-ul cu cele mai multe beculețe din lume. :) Deci dacă ai drum pe acolo până mâine seară inclusiv, îți recomand să te oprești puțin lângă cele două mașinuțe din două motive.

1.Să vezi cum am umplut de beculețe un smart forfour.

Sper să nu îmi fi stricat careva opera pe care am creat-o cu ajutorul lui Ariel. Dacă treci pe acolo chiar te rog să îmi dai mesaj și să îmi zici dacă mai e la fel. Sunt în stare să mă duc și să îl împodobesc din nou :D

2. Poți să câștigi niște premii smart.

Dacă intri într-unul dintre cele două smart-uri, vei putea să îți alegi de pe tableta pusă la dispoziție un cadou pe care ți-l dorești de Crăciun dintr-o listă de cadouri smart și vei avea șansa de a-l câștiga prin tragere la sorți.

Găsești smart-urile în mall chiar la intrarea dinspre Calea Floreasca, unde e bradul acela mare. Aruncă un ochi pe vlog-ul meu de lunea trecută, când am fost să le împodobesc, ca să vezi exact unde e și cum am împodobit smart-ul cu grația legendară a mamei lui Fuego:

 

———————————————————————————————-

Abonează-te la canalul meu de YouTube aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: