Închide

Ce vrei să cauți?

Promoții românești

De o lună și ceva, s-a deschis un magazin  în complexul corporatist în care dau cu sapa de luni până vineri. 1 Minute este numele lui și face parte dintr-un lanț de magazine înrudit pe undeva prin acte cu Inmedio și Relay.

 

Prețurile sunt măricele, servirea este oleacă greoaie pentru că există doar o casă la multe guri pofticioase de sandvișuri, cafele, sucuri și saleuri, dar cel puțin sandvișurile preparate de ei sunt bune.

 

La începutul lunii septembrie, au lansat un produs nou: hot dog la 3 lei, iar promoția era super-tare, plăteai un hot dog și primeai doi. Pomană curată, doi “câini fierbinți” la 3 lei, în condițiile în care un sandviș la ei este vreo 8-9 lei.

 

Ghiciți ce s-a întâmplat? În primele trei zile au vândut în draci hot dog și și-au dat seama că nu mai vindeau altceva. Drept urmare “s-a întâmplat ceva cu firma care le umplea frigiderul de cremvuști” și fix până ieri, când s-a terminat pe foaie promoția, oamenii nu au mai adus hot dog.

 

Exact, începând de ieri hot dog-ul este la loc de cinste și poate fi achiziționat la prețul de 3 lei, bucata. Promoție serioasă, nenicule!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Hai ca si 3 lei e pret bun!

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: