Astăzi băieţii care se scoală cu noaptea-n cap, Răzvan şi Dani, au făcut caterincă, pe bună dreptate, de o reclamă. Am găsit şi eu “minunăţia” şi o “şeruiesc” cu voi.

Parerea mea este că pentru reclama asta, dacă ideea e cum e, măcar la actori se putea umbla şi găseau cu siguranţă mai buni, de exemplu puteau împrumuta câţiva de la “Trădaţi din dragoste” sau “Fata lu’ tata” şi cred că scăpau şi mai ieftin, pentru că am auzit că aia nu cer mult, cam 150 Ron de “reprezentaţie”.

Şi dacă tot suntem la capitolul reclame, am mai găsit ceva pe net – mai exact pe 220.ro ce m-a cam dat pe spate. Oare nu sunt deschis la minte de nu pot înţelege stilul în care tipul de mai jos îşi promovează realizările ori nu sunt deschis la şliţ de nu mă încântă nici panarama aia mică de Anna Lesko ?!?
[vodpod id=Video.3249103&w=425&h=350&fv=]

Am oricum două precizări de făcut:

1. Gogule mai lasă solarul ălă că se fereşte lumea de tine în autobuz crezând că vrei să le umbli în buzunare direct, oricum le umbli cu publicitatea în buzunare.. dar indirect.

2. Anna, renunţă la vorbit în rusă, nu te-ai prins în anii de când “o” sau “te” arzi prin România că românii nu sunt tocmai receptivi la orice lucru ce are legătură cu Rusia?

A pus Băsescu până şi un scut anti-rachetă doar-doar ne-o proteja de ruşi. :D

8 comentarii Adaugă comentariu

  1. Acuma sincer, de cand piratii din Caraibe colindau prin mocirlele romanesti sa jefuiasca boierii? :)) Macar de ii imbracau in haiduci…

  2. :)) Mergea un Jonny Depp.

  3. Urâta asta a stricat şi reclama de la Vodafone!!

  4. Habar nu aveam ca aia de la “Tradatzi in dragoste” se fac de cacao pentru cativa lei =))))) penibili oameni…

  5. Prima reclama: “opteste, daca tzii la viatza ta!” =)))) doamne, cat am raaaaas, zici ca este o sceneta din scoala primara!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.