Am primit reclama asta pe Facebook de la două persoane în mai puțin de zece minute. După ce i-am dat play, am înțeles și de ce atâta agitație cu ea. Este total diferită de orice altă reclamă pentru un parfum, are energie și îți aruncă un zâmbet luminos pe față pe toată durata ei. Uitați-vă la ea și vorbim după:

https://www.youtube.com/watch?v=5tuHIhXyxrI

Acum, nu pot să mă fac că nu observ faptul că persoana responsabilă cu coregrafia a cam copiat stilul puștoaicei Maddie Ziegler din clipurile domniței Sia. Chiar am căutat pe interneți ca să mă asigur că puștoaica nu a fost cumva implicată în crearea spotului și nu pomenește nicăieri de ea.

Nu zic că puștoaica a reinventat roata dansantă. Cel mai probabil sunt sute de coregrafi care se distrau cu dansuri d-astea cât copila respectivă nu era nici măcar în planul părinților. Însă e puțin aiurea să vii la doi ani distanță de la celebrul clip Chandelier (care între timp a strâns aproape un miliard și jumătate de vizualizări doar pe YouTube) cu o reclamă în care apare un dans asemănător cu cel al puștoaicei care a făcut stilul ăsta de dans cunoscut pe tot globul.

LATER EDIT: Nenea din spatele coregrafiei reclamei (Ryan Heffington) e și în spatele clipului domniței Sia. Cu alte cuvinte, același dans, același coregraf, altă duduie. :D Noroc cu oamenii de pe Facebook că au avut răbdarea să-mi explice asta. :D Xoxo!

În fine, se va viraliza maxim reclama. Chiar e mișto. D-asta am și îndosariat-o aici pe blog. :) Enjoy, like și share, alea alea.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Mie imi pare exact aceasi idee de la clipul Fatboy Slim – Weapon Of Choice [Official Video] performed by Christopher Walken https://www.youtube.com/watch?v=wCDIYvFmgW8

  2. Nu inteleg care-i treaba. O duduie danseaza de parca-i posedata. Sau drogata (dar nu stiu ce drog da energia asta…ecstasy, poate?). Nu e nici prima, nici ultima. Probabil ca vezi in cluburi o gramada d-astea. Ce mare scofala?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.