Sâmbătă am avut un drum prin Teleorman care m-a dus prin Buzescu. Am mai trecut de multe ori pe acolo şi dacă nu v-am povestit despre această localitate împărătească, plină de palate, înseamnă că nu am făcut-o de ciudă.

 

Asta pentru că nu am şi eu un palat.. ..al meu.

 

În fine, de data asta am observat ceva chiar la intrarea în localitatea cu pricina (intrarea dinspre Alexandria zic), un mini-panou cu “România prinde rădăcini”.

 

 

Acu’ eu văd două variante:


a) Băieţii şi fetele de la MaiMultVerde.ro şi Realitatea au fost nevoiţi să planteze copacii în Buzescu deoarece nu au mai găsit alt petic de pământ chel în toată rRomânia.

 

b) Oamenii au plantat copacii gândindu-se că la peste câteva ierni, localnicii nu vor avea cu ce să îşi încălzească palatele.

 

Sincer să fiu, singurele chestii pe care le-aş fi plantat în zonă ar fi fost nişte mine antipersonal drăguţe foc.

 


11 comentarii Adaugă comentariu

 1. Dacă faci dreapta pe prima stradă din sensul giratoriu, ai să observi că pe peretele primei vile se află bătută in cuie o tablă pe care scrie corect “cumpăr fier vechi”. Deci minele antipersonal, nu sunt o soluție că le saltă ăștia imediat și le bagă la fiare vechi. Niște rottweileri drăguți de pus la gât ar fi mai buni ^_^

 2. Oamenii muncesc, fac si ei un palat cinstit si voi…

 3. iauziiii prin zona mea de “tara” :))

  • @Iza, ce zonă ti-ai ales şi tu… :))

  • Nu stau acolo la palate, din pacate :-<… :))))

  • @Iza, păcat, era ceva să tragem un grătar la palat :))

  • Da’ ce-are bre Teleormanu’ că-i frumos ? Chiar si Buzescu e o locație bună daca excludem locatarii. Și stai tu liniștit ca am vazut și mai rau. Nu mai țin minte unde mergeam, dar am trecut printr-o localitate asemanatoare, plină de rromi, de vile cu jde mii de turnulețe, corturi în curți și ce mi s-a părut mie cel mai tare, puradeii in jur de 6-7 murdari și cu pantalonii rupți in fund jucau barbut pe dolari. Hai mai zi ceva de Buzescu.

  • @Orlando, :))) singura problemă cu Teleormanul e că de acolo vine viitoarea mea soacră :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.