Închide

Ce vrei să cauți?

La ce seriale și filme să vă uitați zilele astea pe Netflix

Pentru că știu că unii dintre voi sunteți norocoși perioada asta și aveți concediu până pe 3 sau chiar 7 ianuarie, iar asta înseamnă că aveți o groază de timp de spart pe seriale și filme, am câteva recomandări fine pentru voi.

Pe Netflix vă recomand cu încredere două filme: Snowpiercer și Bird Box. De asemenea, pentru pasionații de binging am și două seriale: Bad Blood și 1983.

Snowpiercer e un SF apocaliptic care face o analogie perfectă între societatea noastră și un tren în care au rămas ultimele bucăți de oameni și care evident că sunt împărțiți pe clase sociale. Nu vă lăsați păcăliți de trailer, filmul e chiar bun.

Bird Box e un film care este tot pe bază de sfârșitul lumii. Deh, sfârșitul de an merge bine cu un sos de sfârșitul lumii. Apar pe toată planeta un soi de monștrii care îi fac pe oameni să se sinucidă imediat cum oamenii dau ochi în energie cu ei. Te ține serios în suspans și o să îi surprindă chiar și pe aceia dintre voi care suferă de scenarită și au obiceiul de a-și da seama de dinainte ce urmează să se întâmple în film.

Bad Blood e un serial impecabil. E după povestea reală a unui mafiot din Canada (Montreal), chiar dacă treaba se învârte în jurul poveștii povestitorului, care e mâna dreaptă a mafiotului. Are câteva răsturnări fine de situație care te țin țintuit în canapea și te obligă să termini serialul în maximum două zile.

1983 e un serial surpriză. E polonez, ușor SF și exploatează subiectul unei dictaturi instaurate după o tragedie națională. La fel, o să vă zăpăcească maxim suspansul serialului și o să faceți un binging la fel de serios precum cel pe care l-ați făcut cu sarmalele de Crăciun.

Cam astea ar fi recomandările pe parte de Netflix. Dacă aveți HBO GO, intrați frumos pe categoria Top iMDB și luați tot la mână și ochi. Ce e peste nota 7, nu are cum să nu vă placă. :D

Dacă aveți recomandări pentru mine, că tot am fost băiat bun cu voi, lăsați-le în mod organizat în comentarii. Vă xoxo!

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  The man in the high castle e fain…

 2. #2 Comentariu nou

  Un must-see este serialul polonez Blinded by the lights facut de HBO!!

 3. #4 Comentariu nou

  Snowpiercer disponibil pe Netflix RO? mai incercam o data?

  • #5 Comentariu nou

   Mie îmi apare. Mi-a mai zis cineva că îi zice că nu e disponibil. Super-ciudat.

  • #6 Comentariu nou

   Gata, bre, am aflat care e treaba. Nu îți apare pe Netflix Snowpiercer pentru că sunt două de fapt. E unul, ăla pe care l-am văzut eu și care nu îți apare ție pentru că ai Netflix în română, iar filmul nu are subtitrare în română. Deci ca să îl vezi trebuie să schimbi limba în engleză:
   Te duci la Cont în dreapta sus — de acolo la Profilul meu — Limba de afișare — și alegi English. :D

   Referitor la celălalt Snowpiercer, ăla e o producție Netflix care se filmează acum și va apărea nu știu când. :)) Sper că am fost util. Xoxo!

 4. Chiar fain Bird Box, recomand și eu! :D

 5. Nu știu ce atâta publicitate pentru Bird Box, se putea face un film distopic mai interesant.

  • #9 Comentariu nou

   Pe mine m-a tinut in tensiune. Nu e de Oscar, dar e un film misto pentru o seara cinstita in fata Sfantului Netflix. :)

Adaugă comentariu