Spune-mi că sunt dubios pentru că studiez oamenii în toalete publice, spune-mi evanghelistul spălatului pe mâni după ce te p!$! sau c#©!, spune-mi cum vrei, dar nu pot să înțeleg cum poți să treci nepăsător pe lângă chiuvetă după ce tocmai ai dat “check in” la pișoar sau, mai grav, pe veceu.

Nici nu mai zic de faptul că e indicat să te speli și înainte, dar deja realizez că îți cer prea mult având în vedere frica ta de apă și de săpun lichid.

Te văd des cum ieși cu durere-n șliț din baie. Culmea e că asta se întâmplă de cele mai multe ori din băile cluburilor și barurilor șmechere ale Bucureștiului (Fratelli, Gaia.. d-astea). Uneori ești chiar și o vedetă sau un “youtuber” cunoscut, iar eu sunt pilit și vin după tine la masă și fac mișto de tine de față cu prietenii tăi. Alteori ești doar un dârlău în haine de câteva mii de euro, care o arde pe opulență cu șampanii și artificii, dar îți mângâi prietena cu aceeași mână cu care ai orchestrat o ștergere la cur în urmă cu câteva zeci de minute.

Mai grav mi se pare faptul că, în general, cu cât este o petrecere mai exclusivistă, iar nivelul de impresii din aer crește exponențial, ținutele au mai multe cifre în preț și privirile sunt din ce în ce mai goale, cu atât am senzația că numărul de indivizi care ignoră chiuveta este atât de mare încât în locul ei conducerea clubului ar putea să mai pună un pișoar, ca să evite eventualele cozi.

Spală-te pe mâini, bă! Paharul cu băutură va mirosi mai bine când îl duci la gură, îți garantez.

disgust

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. dupa acest gest cred ca ne putem da seama care barbati se spala cand trebuie la “dansul’ si care nu.

    e un subiect delicat, dar e foarte important.
    am observat ca nu se discuta despre asta. o sa-mi fac curaj intr-o zi si am sa scriu pe blog despre asta. CRED. =))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.