Închide

Ce vrei să cauți?

Spălatul vaselor poate fi distractiv?

Probabil ați văzut că recent am experimentat o aventură ionesciană cu autorulota. Poze elegante, vloguri civilizate, a fost bine, relaxant și mi-a adus și o recoltă bună de like-uri la hectar. 😄

Ce nu s-a văzut în poze însă a fost o acțiune destul de inedită pe care am prestat-o într-o pauză de făcut poze blanao din dronă. Pe scurt, am organizat o competiție de spălat vase în doi.

Asta pentru că eu și Ioneasca am primit o provocare de la Jojo și Paul Ipate să spălăm vasele și să ne distrăm în același timp. Toată acțiunea a pornit de la Pur, care a lansat recent o ediție limitată cu două arome unice Litchi & Iasomie și Zmeură & Coacăze Roșii.

Partea funny e că mie, când eram tânăr fecior în Colentina-Tei, mi se zicea și “Broască”. Nu pentru că eram în același câmp lexical cu ușa, cheia și Marius Lăcătuș, ci pentru că, atunci când mergeam la ștrand, stăteam doar în apă. Eram rudă de gradul I cu peștii și monstrul din Loch Ness, o rupeam pe bălăceală mai ceva ca olimpicii la înot. Cu alte cuvinte lipsite de comparații și metafore, iubeam și iubesc apa.

În plus, sunt prieten bun și cu baloanele de săpun. Așa că toată provocarea asta cu spălatul vaselor a fost puternic îmbrățișată de mine. Nici nu mai zic de faptul că ăsta-i job-ul meu de șmecherie în Cuibul Ionescian 2.0, să spăl vasele.

Acum, că am recunoscut public că “Ok, îmi place să spăl vasele” – (Fetelor, păstrați-vă calmul, sunt bărbat căsătorit!) – hai să vă zic cum am abordat provocarea primită pe adresa redacției.

Am zis că dacă tot facem haos, măcar să nu-l facem acasă, pentru că proprietarul casei în care stăm ne urmărește postările pe interneți. Așa că am profitat de faptul că am plecat cu autorulota la o plimbare rapidă până la vecinii noștri cu nisipuri de aur, ca să rezolvăm provocarea.

Ocazie cu care am am zis să prestăm un mic-dejun inspirațional pe care dacă îl pozezi iei un camion de like-uri pe Instagram. Zis și făcut, pac-pac, Ioneasca Șefa la Omletă, Mariciu Cuțitarul La Fructe și Legume. A ieșit treaba asta:

Acum, eu am înțeles din mailul celor de la Pur că produsul lor are o formulă puternică ce poate îndepărta orice tip de murdărie, de la grăsime, la mâncare arsă, dar am zis că dacă tot am luat produsul cu noi, să se simtă și el ca în vacanță. Așa că i-am dat de lucru cu chestii light. #IoneștiiOameniFini

Când a venit vorba de spălat vasele, am zis să facem un pic de competiție, chiar dacă în mod normal doar eu sunt Șeful La Spălat Vase. Frumos, organizat, ca la Cupa Mondială, ne-am pus pe treabă și ne-am dat câte 30 de secunde pe repriză de spălat vase. A ieșit clipul de mai jos. Pe care sper să-l împrieteniți cu un like-ceva, dacă credeți că până la urmă chiar am reușit să ne distrăm în timpul partidei de spălat vasele. :)

Provocarea PUR

Am primit o provocare de la Jojo – Cătălina Grama și Paul Ipate să spălăm vasele într-un mod cât mai distractiv. Așa că am profitat de aventura ionesciană cu autorulota ca să rezolvăm provocarea în buza Mării Negre și am organizat alături de Ioneasca o competiție de spălat vasele. Spoiler Alert: A ieșit haos. :)) #PURsisimpluFun #PURadistractie

Publiée par Mariciu sur Vendredi 6 juillet 2018

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu