A trecut ceva timp de când nu am mai profitat de o zi frumoasă de duminica, aşa cum am făcut ieri. În general cheltuiam zilele de duminică pe refacerea fizică şi psihică şi o rupeam pe leneveală cocoţat în vârful patului.

 

Ieri am zis pas lenevelii şi, la iniţiativa găştii vesele, am fost la Terra Park, un parc de distracţii situat pe Bd. Timişoara, undeva între AFI Cotroceni şi Plaza România. Nu pot să nu mă dau cu părerea, aşa că o să fac o mică analiză a parcului (plusuri şi minusuri).


Plusurile le dau pentru aerul modern pe care ţi-l dă parcul, încă de la intrare şi pentru:

 

Carduri de acces pe care le încărcai cu puncte, cu care plăteai tot, de la mâncare la datul în maşinuţe.

Un punct = 1 leu, iar o repriză de dat în maşinuţe costa 10 puncte. Maşinăriile extreme costă 15 puncte iar un hot-dog costă 6 puncte.

 

Un personal curat, care te întâmpina cu zâmbetul pe buze, gata-gata să te ajute, cu o glumă, să îţi învingi teama de maşinăriile dătătoare de senzaţii tari.

 

Panouri de informare peste tot, care îţi explicau ce face drăcovenia aia de metal, câte puncte te costă etc.

 

Pendula – o chestie care te roteşte în aer, te dă peste cap, îţi amestecă gândurile… te face să te bucuri din tot sufletul atunci când revii cu picioarele pe pământ.

 

Ieşirea se face prin magazinul de suveniruri.. Dacă aveam copil, probabil nu mai treceam asta la plusuri. :)

 

 

Ca minusuri, mi s-a părut cam pustiu parcul, asta pentru că nu prea şi-au făcut publicitate. Eu, de exemplu, am aflat de la un prieten de parcul ăsta, nicidecum de pe net sau din alte surse. Iar eu mă consider o persoană conectată la tot ce-i nou şi fun. Din câte am văzut, promovarea lor constă într-o pagină de facebook cu 12.000 de like-uri, un site simpatic şi un panou pe Bd. Timişoara care îţi arată unde să faci stânga (sau dreapta) ca să intri pe străduţa ce dă în parcarea parcului de distracţii. Atât.

 

 

Poate şi pentru că iarna ne bate la uşă iar parcul se va închide până în primăvară, poate atunci îşi vor face şi ceva publicitate. (Asta dacă nu se închide de tot.. pentru că am auzit nişte zvonuri cum că firma ce deţine parcul este în insolvenţă)

 

În concluzie, dacă nu se închide toată treaba, dă o fugă şi dă-te-n toate jucăriile alea de metal… MERITĂ! :D Eu m-am distrat! :D

 

Despre experienţa Terra Park a mai scris şi Sorin.

 

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Citez Mariciu : ”AAAAAAAAAA, sa-mi baaaaaaaa……………”

 2. #3

  pff, cum esti conectat la tot ce e nou si nu stiai? ia, repede la facut teme!
  din ce stiu eu abia s’a deschis deci nu prea cred sa se inchida asa curand. poate firma care avea inainte sediul acolo sa fie in insolventa, asta nu stiu.
  deci e de bine. atunci trebuie sa dau o tura!

  • #4

   :))) ce vina am eu ca nu s-au promovat si ei mai agresiv? :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.