Făcut pe fugă pentru box-office şi fanii nerăbdători, care au rupt uşile cinematografelor, The Hangover Part II nu m-a făcut să râd cu lacrimi, precum prima parte, şi mi-a dat senzaţia că indivizii care l-au gândit au trecut printr-o criză inspiraţională.

 

Nu dau vina neapărat pe scenarişti sau pe regizor, pentru că ei mi s-au părut doar nişte angajaţi puşi să scoată într-un timp scurt, un film care să umple cinematografele, pe principiul “Dacă aţi facut asta o dată, puteţi să o faceţi şi a doua oară“.

 

Acţiunea filmului are loc în Thailanda şi asta îi dă filmului un aer exotic dar şi o mână de ajutor privind diversitatea fazelor WTF, pe care această ţară ţi le oferă, de unde scenariştii au avut de ales ca să le introducă în film.

 

De aici vine şi marele meu regret, că nu au băgat în acţiunea filmului un thailandez care îşi pune nevasta şi copiii gaj la jocurile de noroc, asta pentru că e binecunoscută dependenţa lor faţă de jocurile de noroc.

 

Ca şi concluzie, filmul îţi oferă material de râs dar nu atât de mult încât de aşteptai, până şi pozele de la final (cei care au văzut partea I-a, ştiu despre ce vorbesc) nu sunt atât de tari.

 

Trailerul de rigoare:

 

 

PS:   Asta-seară o să revăd sigur The Hangover (part I), prea tare!

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. :D Eu inca nu ma pot hotari ce a fost cu filmul asta, clar trebuie sa revad partea 1 si apoi ma decid :D

  2. #3

    poate va fi mai reusita partea a 3-a

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.