Când ești mic și naiv, tot ce fac oamenii mari te fascinează. Iar fascinația crește cu atât mai mult atunci când respectivele trucuri sunt făcute de cei pe care îi iubești și admiri. Așa de fascinat eram eu de bunica mea și așa cred că ați fost și voi de bunici sau de părinți.

 .

Eu, de exemplu, eram fascinat de “cămara ascunsă” în care bunica mea ținea dulceața. Ori de câte ori voia să îmi dea dulceață, închidea ușa la sufragerie și, după ce o deschidea, găseam pe masă un borcan de dulceață. Cred că mi-am petrecut zeci de ore căutând “locația comorii”, dar fără succes. Asta pentru că bunica mea reușea să pitească borcanele de dulceață într-o sufragerie de 20 de metri pătreți cu lejeritatea cu care un pirat îngroapă o comoară pe o insulă pustie sau eficiența cu care Sorin Ovidiu Vântul a rătăcit banii de la FNI în diferite conturi din străinătate.

 .

Revenind la motivul principal al acestui articol, vă recomand să aruncați un ochi pe reclama de mai jos și să retrăiți emoțiile fascinației înrădăcinate în naivitatea copilăriei:

.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.