Uber-IceCream

Bucureștiul face de o săptămână și ceva transfer termic direct cu cazanale iadului și nici măcar puterile combinate ale Romicăi Jurcă și ale lui Busu nu ne mai pot scoate din starea asta de ardere. Tocmai d-asta UBER a zis să facă un pustiu de bine și să ne răcorească mâine (vineri) cu niște înghețată Magnum.

Povestea e simplă, dacă ai aplicația UBER pe smartjucărie, dai comandă în intervalul orar 11:00-17:00 și un uber-șofer îți va livra trei înghețate Magnum contra-cost. 6 lei costă toată treaba și nici dacă te duceai până la magazinul cu cel mai mic preț la înghețată din România (nu știu care e ăla), nu dădeai atât de puțin pe trei “înghețături”.

Dacă ai prin preajmă un prieten care nu are încă aplicația UBER, vrăjește-l să o instaleze și să își facă cont cu codul INGHETATA și comanda va fi gratuită ca bătaia pe care ți-o iei de la jandarmi la meciurile de fotbal.

Ca să iau puțin cu copy-paste din comunicatul primit pe mail de la UBER, găsiți mai jos pașii pe care trebuie să îi parcurgeți ca să vă răcoriți mâine cu #UberIceCream:

1. Deschizi aplicația Uber și alegi opțiunea ICE CREAM

2. Alegi adresa de livrare

3. Dacă prinzi o mașină, vei primi 3 înghețate Magnum și alte surprize pentru o taxă de livrare de 6 lei (include înghețata și livrarea)

ubericecream

 

Găsiți și pe blogul UBER un articol despre acțiunea de mâine.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Am mancat Magnum Gold, atunci cand era in editie limitata.. tot ce spun e ca e incredibila, ma rog.. nu ca nu ar fi trebuit sa fie asa la pretul pe care-l are. Oricum, tot ce speram era sa nu fie chiar atat de limitata si sa continue productia pentru ca era incredibila. Si uite ca au aparut din nou.

  2. #2

    @Daniel, dada, bună beleaua!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.