Închide

Ce vrei să cauți?

Unde mă găsiți mâine în intervalul 17:00 la 20:00

La fântâna de la Universitate. O să încerc să strâng semnături pentru inițiativă #FărăPenali. Chiar dacă în București s-au strâns numărul necesar de semnături, sunt mulți bucureșteni care au de fapt domiciliul într-un județ care încă nu a atins numărul necesar de 20.000 de semnături.

Cred cu convingere că este timpul ca oamenii care au gânduri bune vizavi de țara asta și de viitorul ei să înceapă să se implice din ce în ce mai mult. Pentru mine ăsta este primul pas.

Până acum am fost la proteste, am scandat, am postat și din păcate nu s-a întâmplat mare lucru. Acum încerc să mă implic și altfel. Mi se pare că inițiativa #FărăPenali este logică și este de bun-simț. Nu este normal ca un individ care a încălcat legea, a fost condamnat și a ispășit o pedeapsă, să poată ajunge pe un scaun din care poate schimba legea și cursul țării.

Dacă nu ați semnat încă, vă aștept mâine la Universitate. Dacă nu aveți cum să ajungeți, puteți semna oriunde sunteți. Dacă nu sunt în zona voastră corturile respective, puteți descărca de pe site-ul inițiativei o listă pe care să o semnați alături de apropiații care vor să se implice, iar apoi puteți chema un curier care va ridica lista gratuit. Găsiți toate informațiile pe site.

Sper să ne vedem mâine. Sper să vă implicați și voi.

Vlogul zilei de ieri, în care am vorbit pe subiectul ăsta, îl găsiți mai jos:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu