Închide

Ce vrei să cauți?

Unde-mi fac vlog-ul weekendul ăsta

Undeva în Olimp s-a deschis un resort care îți permite să devii proprietarul unui condo de 32 mp sau 64 mp timp de o săptămână sau mai multe din an, pe viață.

Cu alte cuvinte, îți cumperi o “proprietate periodică” pe care poți să o lași moștenire mai departe. Știu, sună super-ciudat conceptul, dar trebuie să recunosc că mi se pare intrigant de mișto. Mai ales că prețurile acestor condo-uri variază între 5500 și 9000 de euro, în funcție de vederea pe care o ai (către mare sau către lac) și de săptămâna din an pe care vrei “să o cumperi”.

Numele resort-ului este Blaxy Premium Resort & Hotel și are în dotare 5 piscine, SPA, plajă privată (la care ajungi mergând printr-o pădure privată), un hotel pentru animale (!!!) și multe alte lucruri pe care le puteți descoperi aici.

Încă o chestie tare este că, în calitate de proprietar al unui astfel de condo, poți să faci schimb de vacanță cu alți proprietari de condo-uri din peste 80 de țări și nu ești limitat la perioada în care ești proprietarul metrilor pătrați din România.

În fine, articolul ăsta este unul în care de fapt vreau să mă laud că o să am material serios de vlog zilele astea. Revin cu detalii despre locația respectivă.

blaxy-premium-resort-hotel

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Vazusem reclama la ei. Era orice cu 9 euro. Parcare 9 euro, camera 9 euro, piscina 9 euro. Și mi-am pus atunci intrebarea daca si bj-ul e tot 9 euro.

Adaugă comentariu