Închide

Ce vrei să cauți?

Zilele Biz au o campanie excelentă și anul ăsta

Recunosc, am fost unul dintre cei care cred că mersul la conferințe este pierdere de timp și că știu ei mai bine ce și cum, neavând ce să învețe nou din niște prezentări. Între timp am devenit mai sincer cu mine și mi-am recunoscut că nu le știu pe toate. În plus am realizat și că evenimentele respective sunt despre idei și despre a aduce la un loc oameni cu experiență și rezultate în spate. Mi-am dat seama că dacă intri într-o sală și stai în preajma celor mai active minți din industria în care lucrezi, sunt slabe șansele să ieși de acolo fără un beculeț aprins, fie el și în subconștient. Nici nu mai vorbesc despre componenta de socializare, care este aur curat.

Zilele Biz, unul dintre acele evenimente, a ales pentru cea de-a 14-a ediție să comunice fix asta: “Zilele Biz 2015, un eveniment pentru cei care știu că nu știu tot”. Agenția de creație, GMP Advertising, a pornit de la un insight real (în care mă regăseam acum ceva timp și eu) și a prestat o serie de șase vizualuri și două spoturi care ne prezintă câteva personaje din tipologia celor care le știu pe toate și care fac uz de diferite trucuri ca să mimeze “atotcunoașterea”.

Spot 1 – Andrei

Spot 2 – Alexandru

Direct la țintă, cum s-ar zice. :)

Apropo de Zilele Biz, evenimentul va avea loc între 9 și 13 noiembrie la Hotel Novotel din București și va aduce la un loc sute de manageri și antrepenori pentru a aborda tendințele în cinci domenii de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Adică fix mințile alea active despre care scriam mai sus. Lista speakerilor este cu adevărat impresionantă.

Găsiți programul aici: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing

Eu vă foarte recomand să veniți la el și am pentru voi și o reducere de 30%. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu codul MARICIUBIZ30. Ne vedem acolo!

particip-la-zilele-biz

Detalii despre program si speakeri găsiți aici: pe site-ul Zilele Biz, iar pentru alte detalii un mail cu încredere aici: simona.andrei[@]revistabiz.ro sau un telefon aici: 0371.32.32.32.

Apropo, ziceam în titlu că Zilele Biz au o campanie excelentă și anul ăsta. Aruncați un ochi pe cele din anii trecuți: 2011, 2012, 2013, 2014. Veți constata că de fiecare dată au avut un insight puternic și au fost foarte creative. Ce spune asta despre  Zilele Biz? Păi cam ce spune despre un electrician faptul că la el acasă îi sunt funcționale toate prizele și i se aprind toate becurile. :)

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Poti avea ciudata impresie ca nu le stii pe toate intr-un mod surprinzator, asa cum mi s-a intamplat si mie, cand am crezut ca am suficiente informatii incat sa nu ascult ceea ce imi zic unii din jurul meu. Am ascultat candva putin din respect ceea ce mi-a zis un prieten, am retinut informatia dar nu credeam niciodata ca o sa-mi fie utila in viata. Si chiar mi-a fost intr-un moment in care depindeam de ea. De-atunci mi-am dat seama ca orice activitate in plus, chiar daca nu iti aduce un surplus de informatie, iti ofera experienta si posibilitatea de a relua niste lucruri cu care vrei sa te acomodezi.

Adaugă comentariu