Mai toți din online eram super curioși să aflăm care era toată faza cu hashtag-ul #ZiuaZ și ce urma să petrecem  în data de 02.02.2012. Până la urmă, la fața locului, am și aflat despre ce era vorba. Toată agitația a fost o petrecere de lansare a site-ului de music streaming: Zonga.ro. Site la care au acces momentan doar 500 de oameni, un fel de test privat pe principiul Google+.

 

Chiar în timp ce scriu articolul ăsta ascult muzică de pe site-ul cu pricina și mi se pare destul de interesant. Nu este genul de site care reinventează “cursorul de la mouse”, dar are destul de multă muzică, organizată pe genuri muzicale, pe topuri și parcă mi se pare mai ok să ascult muzică de aici decât de pe YouTube. Ce-i drept nici nu am plătit cei 4.99 euro, pe care trebuie să îi dai pentru ascultări nelimitate, aplicație pentru mobil și modul offline care îți permite să asculți muzică fără a fi conectat la internet (chiar sunt curios cum e asta).

 

Despre petrecere pot spune doar că le felicit pe fetele de la The Practice pentru organizare și că îi mulțumesc domnului Chinezu pentru invitație.

 

Poze de la toată agitația găsiți la Piticu, Sorin și Criserb (de la care am luat și bucățica din poza de mai sus).

 

P.S. V-a plăcut pancarta mea? Flower power, cică! :D

 


3 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.