După un drum lung, în care s-a oprit pe la Tunaru, Pripas, Auraş şi Bunescu, Free Pass-ul LaserMaxx a ajuns la mine.

 

Dacă vă întrebaţi “care-i faza cu Free Pass-ul ăsta?”, trebuie doar să ştiţi că este cea mai eficientă metodă de dat burta jos, în o singură săptămână, de la inventarea Abtronicului încoace.

 

 

Timp de o săptămână pot lua cu mine 5 (cinci) prieteni/cititori la  o serie de partide sănătoase de Laser Tag într-una dintre cele două arene LaserMaxx din Bucureşti (este una în City Mall şi una în AFI Cotroceni).

 

Chiar dacă nu aţi mai jucat până acum Laser-Tag, trebuie să ştiţi că nu are de ce să vă fie frică. Respectivul joc nu se aseamănă prea mult cu paintball-ul. Orice împuşcătură nu se lasă cu un hematom şi nici cu ieşirea din arenă, ci doar cu o pauză de cinci secunde, până se reactivează vesta şi arma din dotare.

 

Recomandarea mea este să vă îmbrăcaţi cât mai lejer, pentru că aveţi de alergat oleacă prin labirintul arenei. Şi, dacă se poate, să aveţi un tricou de schimb la voi.. pentru că efortul se lasă cu urmările împotriva cărora luptă fără succes chiar şi cele mai puternice antiperspirante. :P

 

Aşadar, care vrea să vină la un “pac-pac” de toată frumuseţea să nu “ridice mâna sus” de pe tastatură şi să dea un comentariu la această postare.

 

Haideţi, cu curaj! :D


 

P.S. Cel care face mai multe puncte decât mine o să bea multă bereeeee!