Răzbunarea lui Ponta | Mariciu.ro

Răzbunarea lui Ponta

Era una dintre nopțile începutului lunii februarie, iar Victor Ponta stătea în casă, lângă șemineu, cu un pahar de lapte în mână și măsura din ochi dacă focul ardea la fel de intens ca ura lui față de Liviu Dragnea.

Pe fundal se auzea televizorul care, culmea, era pe Digi24 și care transmitea de la proteste. În București ningea nervos, dar câteva mii de oameni erau în Piața Victoriei și urlau din toți plămânii înghețați.

La un moment dat îi scapă niște lăptic pe helanca lui norocoasă și se ridică să caute niște șervețele umede. Asta pentru că așa văzuse că se face într-unul dintre clipurile de DIY pe care le urmărea pe Facebook de când avea mai mult timp la dispoziție.

Odată ridicat din fotoliu, ochii din spatele ochelarilor îi căzură total accidental pe un cadru cu un tânăr din Piața Victoriei.

De fapt, punctul mai exact de staționare a privirii era pancarta respectivului tânăr. Pe ea scria cu cariocă neagră și litere mari de tipar: “Ponta, am glumit cu muia aia! Hai înapoi!”.

Între două clipiri, Victor era la loc pe fotoliu, cu telefonul la ureche, iar focul din șemineu ardea mai puternic ca niciodată.

În piață se cânta “Deșteaptă-te, române!”, în șemineu lemnele trosneau agresiv, iar Victor își drese vocea și șopti în telefon, cu o speranță rudă de gradul I cu lumina lanternelor din piață:

– Sorine, am un plan să te scot din rahat, dar trebuie să ai un pic de răbdare și încredere totală în mine.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.